/Iasi/Agentie de turism

Agentia de turism Kusadasi

Strada Vasile Alecsandri Nr. 9, Iași 700054, România

Agentia de turism Kusadasi
Agentie de turism
4.3
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8M+F2 Iași, România
+40 734 355 660
kusadasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristiana Păiuș
Cristiana Păiuș2 ani în urmă
În august 2021 am fost cu această agenție în Egipt. Totul a decurs foarte bine, totul a fost foarte bine organizat, iar personalul care s-a ocupat de transferul nostru de la aeroport la hotel a fost foarte profesionist și amabil. De asemenea, în ziua în care am ajuns ne-am întâlnit cu ghidul nostru de la agenție care avea grijă să ne rezolve orice fel de probleme aveam. El este egiptean, dar vorbește limba română foarte bine, iar numele lui este Sam. Este o persoană foarte de treabă și foarte săritoare. Ori de câte ori am întâmpinat probleme, el ne-a scos din belele. Prima dată când ne-a ajutat a fost când ne-am cumpărat excursii (cu ATV-urile în deșert și la scufundări). El a negociat cu firmele care oferă aceste servicii și ne-a scăzut prețul de la 220€ la 170. A doua oară ne-a ajutat când am avut niște probleme cu transportul și nu știam cum să ajungem din locul unde eram până la hotel (și nici nu voiam sa luăm taxi că nu ne simțeam în siguranță). Imediat a trimis pe cineva după noi care ne-a condus până la hotel. A treia oară a fost înainte să plecăm. Cumpărasem o narghilea de la un magazin din Egipt și realizasem că este de proastă calitate. I-am comunicat asta lui Sam la ora 9 seara, iar în jumătate de oră ne-a spus că la 10 jumătate în aceeași seară vine o persoană căreia să îi înapoiem narghileaua și să ne restituie toți banii înapoi (în condițiile în care noi am zis că măcar încercăm să rezolvăm ceva, poate primim măcar jumătate din bani înapoi, nicidecum întreaga sumă). Iar a patra oară, tot în aceeași seară, i-am spus că fotograful care ne-a făcut poze la scufundări nu ne-a trimis încă DVD-ul cu fotografiile și că mâine plecăm din Egipt. După ce a dat el câteva telefoane, în 15 minute DVD-ul era la recepția hotelului. Fratele meu a fost cu aceeași agenție tot în Egipt și a avut și el niște probleme, pe care Sam le-a rezolvat. Ceea ce mi-a plăcut în mod special a fost și că Sam răspundea la mesaje în mai puțin de un minut. Era la dispoziția oricui la orice oră. Foarte prompt și serios.

Ceea ce voiam eu să evidențiez este că seriozitatea este maximă, orice problemă poate fi rezolvată, iar agenția aceasta, cât și angajații ei sunt foarte serioși și foarte bine organizați. Recomand cu încredere excursiile din pachetele lor.

Cât despre hotel, am stat la Jaz Casa Del Mar Beach -un hotel superb. Doamna de la agenția Kusadasi din Fălticeni ne-a recomandat acest hotel pe baza unor review-uri pe care le-a primit de la alți clienți care au fost și ei încântați. Cu siguranță vom mai apela la această agenție.
Ana Căilean
Ana Căilean2 ani în urmă
(Tradus de Google) Superrrr!

(Original)
Superrrr!
Iulia anagnoste
Iulia anagnoste2 ani în urmă
Foarte bună impresie.
Nota 10!
Simona Macovei Ilie
Simona Macovei Ilie3 ani în urmă
O agentie serioasa cu care mergem in Turcia de multi ani, probabil cu cele mai ok preturi pentru sejururi. Recomand cu drag! Fetele sunt amabile, prompte si foarte dragute. Vacante reusite sa aveti!
Botezatu Nicoleta
Botezatu Nicoleta3 ani în urmă
A fost pentru prima data când am achiziționat un sejur printr-o agenție de turism și am doar cuvinte de laudă. Promptitudine și profesionalism sunt cele 2 cuvinte care va definesc! Felicitări!!!!
Valentin Butnariu
Valentin Butnariu4 ani în urmă
O agenție în care simți prietenii și nu simpli angajați.
Profesioniști în tot ceea ce fac.
Oferte foarte bune și destinații exotice.
Razvan SMART COPY PRINT
Razvan SMART COPY PRINT5 ani în urmă
agentie turism cu preturi competitive
Mada T.
Mada T.2 ani în urmă
Cele mai bune servicii.In fiecare an ne-am ales vacantele de aici si totul s-a desfasurat fara nicio problema.Recomand!
Locații recomandate