/Iasi/Agentie de turism

Christian Tour

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 1C, Iași 700124, România

Christian Tour
Agentie de turism
3.2
107 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H7J+QF Iași, România
+40 232 267 261
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gebeleizis1 an în urmă
Recomand aceasta agentie :D
Ioana Alecsa
Ioana Alecsa2 ani în urmă
In intervalul 4-7 oct.am fost la Montecatini Terme ,o stațiune frumoasa,liniștita,cocheta,cu multe hoteluri dar care din cauza pandemiei presupun multe sunt închise. Au rămas funcționale cateva printre care si Biondi unde am fost cazați noi printre multi nemți si italieni ,etc. Hotelul de 4 stele a oferit bune servicii pe toata perioada : mese bune: mic dejun si cina cu varietate de mâncăruri,cu apa din belșug si vin de asemenea. Se schimbau zilnic prosoapele care erau impecabil de albe si de câte ori doreai si cearșafurile.
Dna ghid Mihaela Vlad o femeie deosebita,elegantă si bine pregătită profesional,mi-a facut plăcere sa o cunosc.Aceasta este rezumatul succint al călătoriei mele in Toscana. Am nenumărate poze dar nu cred ca este cazul; Multumesc inca odata drei Camelia Drusca pentru sprijinul acordat.
Bogdan Milian
Bogdan Milian2 ani în urmă
Am cautat ceva mai de buget dar nu vorbim de ceva imens , de la 1000 de euro am cautat la 800, unde in alte parti ne-a fost oferit, dar am zis sa incercam si aici sa vedem cum merge. F.dezamagit, doamna nu stia cum sa scape de noi... I-am zis daca ne poate trimite oferte pe mail. "da da da, va trimit" .. aha Nu recomand.
Baboi Mihai
Baboi Mihai2 ani în urmă
Cea mai slaba companie, nu raspund la telefon, servicii foarte slabe de intermediere. Am avut de lucru de 2 ori cu ei si niciodata nu a fost usor sa te intelegi cu ei. Clar nu recomand sub nicio forma.
Alina Cercel
Alina Cercel3 ani în urmă
Am, mers cu ei în patru circuite turistice și de fiecare dată am fost foarte mulțumit, deși cu ocazia unui circuit în Franța niște berbeci francezi au produs un accident autocarului în plin Paris și am ratat excursia la Fontainebleau. Ghizi competenți, unii mai prietenoși, alții mai distanți, dar am fost mulțumit de ei. Ultima oară nu am avut transfer Iași-București și am mers acolo pe cont propriu, dar firma a rezervat pe banii ei o cameră la un hotel. Mulțumesc agentului Răzvan Mindirigiu din Iași, întotdeauna foarte amabil.
Alexandru Baetu
Alexandru Baetu3 ani în urmă
Modifica zborurile cum vor ei, după ce ai dat banul, in sensul că stai mai puțin și pierzi din mese. Excursii opționale cam scumpe.
Razvan m
Razvan m4 ani în urmă
Am cumparat vacanta in Corfu, sejur 7 nopti. Cu 5 zile inainte de inceperea sejurului ni s-a modificat zborul de intoarcere , acesta fiind cu 4 ore mai devreme decat in oferta initiala cu zbor direct Corfu Bucuresti, astfel am zburat Corfu Cluj Bucuresti. Am fost nevoiti sa parasim camerele la ora 9 deoarece urmatorii turisti tot de la Christian tour au ajuns la la cazare mai devreme, iar autocarul pentru transfer la aeroport fiind programat la 13:30. Mentionez ca nu a fost vina celor de la cazare pentru faptul ca am eliberat camera la 9. Practic, ultima zi de vacanta am stat in drum cu bagaje dupa noi.
Raluca
Raluca5 ani în urmă
Nu recomand!
Foarte neseriosi, nu te informeaza cu privire la toate aspectele unei excursii.. si in plus au preturi exagerate pentru ele fata de cele organizate de localnicii de acolo, iar serviciile sunt putine, spre deloc. Spre exemplu : am fost la un aqua parc pentru care agentia a cerut 90 de euro ce include intrare la parc(50 euro) si transport( max. 100 km), iar noi am mers cu niste localnici care au organizat excursia la 65 euro... diferenta aceasta de 25 de euro este profitul agentiei de persoane, doar pentru faptul ca te duc si te iau de acolo. La o alta excursie ni s-a spus ca vom avea masa, bauturi incluse, ca vom avea de mers 3 ore dus - 3 ore intors pe autocar, dar s-a dovedit ca inafara de un pranz la un fel de cantina, nu am avut nimic, iar drumul a durat 7 ore dus - 7 ore intors, si doar 3 ore de stat in acea destinatie in care nu ai timp sa faci mare lucru. Cu o seara inainte de intoarcerea in tara, nimeni nu stia sa ne spuna la ce ora trebuie sa plecam de la hotel. Abia la ora 10-11 noaptea am sunat tot noi un reprezentant al agentiei pentru a ne lamuri. In concluzie, cei de la christian tour incearca sa te pacaleasca, sa nu iti ofere toate informatiile, sa te abureasca astfel incat sa scoate un profit urias in comparatie cu serviciile oferite!
Vlad Gorea
Vlad Gorea2 ani în urmă
Cea mai proasta alegere facuta pentru un sejur. Am optat pentru un sejur in 2 de 7 zile in Creta la hotel Golden Beach cotat la 4 stele care m-a ajuns la 1400 de euro cu plecarea din Iasi. Am fost transportati cu escala la Timisoara, desi zborul trebuia sa fie direct cu un avion plin ochi desi e o perioada de "distantare sociala". Ajunsi in Creta la maretul hotel de 4 stele am fost cazati intr-o camera cu tencuiala de pe pereti partial cazuta intr-un hotel ce se ridica de fapt la nivelul unuia de doua stele.
Locații recomandate