/Gorj/Agentie de turism

Pensiunea Andreea

Baia de Fier nr. 932, jud. Gorj, Baia de Fier 217030, România

Pensiunea Andreea
Agentie de turism
4.6
454 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5Q86+FF Baia de Fier, România
+40 745 072 662
infopensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andi Asandei
Andi Asandei2 ani în urmă
Condittile de cazare impecabile, moderne, curatenie. Pensiunea cocheta, totul este organizat cu mult bun gust, gazda foarte amabila. Micul dejun foarte bogat, diversificat cu produse traditionale romanesti. Si in Romania se poate! Felicitari!
Mirela Licsandru
Mirela Licsandru2 ani în urmă
Super gazde,foarte curat,mâncare cu specific local și nu numai. Cu siguranță vom reveni de cate ori avem ocazia!
B FanCorsa
B FanCorsa2 ani în urmă
Superb. Gazda foarte primitoare. Peste asteptarile noastre. Raport calitate pret foarte bun. Exista loc de mai bine. Am fost un grup de 10 adulti si 8 copii si toti au fost incantati! Mancare buna (sarmalele au fost foarte gustoase)
Zeno Shalo
Zeno Shalo2 ani în urmă
Gazda primitoare, personal amabil, curățenie, mancare bună. Zona cu peisaje deosebite și locuri de vizitat în apropiere (peștera muierii, peștera polovragi, mănăstirea polovragi etc)
Gelu Dobrescu
Gelu Dobrescu2 ani în urmă
Gazdele sunt foarte primitoare, locația este bine pusă la punct, curățenie, mâncare bună. Totul la superlativ. Recomand locația.
LAVINIA ANDREI
LAVINIA ANDREI4 ani în urmă
Foarte gustoass mancarea!!! Un loc placut cu multe flori!
C G
C G5 ani în urmă
Ca la mama acasa, te simti la Pensiunea Andreea -Baia de Fier.
Totul a fost la superlativ, ospitalitatea gazdelor, cazarea la preturi decente si confort, mancarea excelenta, fara a avea cei reprosa la mancare si preturi decente, bucatarie mare, pensiune completa partial a la carte, doamna sefa si celelalte doamne extrem de dragute si ospitaliere, aproape tot ce le cereai te serveau in graba, foisoare afara pt.a servi cate ceva, confort in camere, tv.mare lcd, apa calda; mai trebuie putin lucrat la partea de "entertainment"(cu ce sa-ti ocupi timpul mai ales pt.copii), dar doamna gazda a promis ca se ocupa si de lucrul acesta(acum este putin ocupata cu o noua constructie); Per general, daca popositi vreodata in zona Baia de Fier (cu pestera Muierii si Polovragi+ manastirile) - nu uitati sa treceti si pe la aceasta pensiune- cu siguranta nu veti regreta 👍👌.
P.S. Ar trebui sa se numeasca Pensiunea "Ca la mama acasa- si chiar mai mult" 😁👌👍👍....sa lasam imaginile sa vorbeasca.....
Mina Manaila
Mina Manaila2 ani în urmă
Confort, curatenie impecabila, personal amabil, gazdele mereu atente, restaurant cu mancare buna si servire prompta, micul dejun care rivalizeaza cu hotelurile de 4 stele. Recomand cu caldura!
Locații recomandate