/Covasna/Agentie de turism

Hotel Căprioara

Strada 1 Decembrie 1918 1-2, Covasna 525200, România

Hotel Căprioara
Agentie de turism
4.4
739 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R5W9+GG Covasna, România
+40 267 341 955
turismcovasna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alex G
Alex G2 ani în urmă
Camerele, restaurantele sunt curate, ingrijite,de lucrat insa ar mai fi la grupul sanitar de la piscina. Jacuzzi interior si exterior cu apa calda, doar Apa de la piscina interiora un pic mai rece, 29 de grade, un pic cam rece la inceput dupa gustul meu, dar a fost ok. In ceea ce priveste micul dejun, ok. Gasesti cam din toate, nu ai ce cere mai mult. Ar trebuit un pic mai variata masa de pranz sincer, chiar in penultima zi nu am avut cè alege. In rest masaj ele... din fericire am gasit o pe doamna Daniela de la salonul de infrumusetare care este foarte amabila si face un masaj extraordinar m am simtit foarte bine la dumneaiei. Si ma simt mult mai bine dupa 3 sedi te de masaj. Am vrut sa merg la maseor, dar nu am gasit decat o data loc pentru sotul meu. Voiam sa Rezervam cu o zi inainte, dar nu ni s a spus ca nu este nevoie, iar a doua zi cand am mers sa ne programma nu am mai gasit loc. Aici o sa dau un punct in minus. In rest ne am simtit destul de bine.
Florea Micu
Florea Micu2 ani în urmă
Am dat patru stele pentru ca a cincea e "blonda". ( personal ne pregatit pentru o servire de 4* ).
La restaurant personal discret si cu mult bun simt si cam atit. Mîncarea nu se ridica la nivelul unui hotel de 4*.
Restul este OK , camere curate, liniste, tratament de calitate.
Contra : căldură în camere se face cu radiator electric care usucă aerul.
Adriana Ignat
Adriana Ignat2 ani în urmă
Hotelul este recent renovat, foarte curat. Personalul este excelent, foarte amabile doamnele de la receptie, dar si de la bucatarie. As avea un singur minus, a mai spus asta cineva mai sus, micul dejun se serveste de la 8, ceea ce pentru unii este deja tarziu. Ar fi dragut sa ne putem lua macar o cafea inainte de ora 8. In rest, bravo!
Marian Serban
Marian Serban2 ani în urmă
Medic neprofesionist, nu asculta ce i spui, are o direcție dirijată de către hotel. Păcat de celelalte servicii....nu se respecta ora programărilor....micul dejun identic 6 zile, cafeaua fff buna. Recepția de nota 10. Trebuiesc finisate băile.
Dora Palade
Dora Palade2 ani în urmă
Am petrecut un sejur de 5 zile in timpul săptamânii în februarie 2022, împreună cu nepoţelul nostru de 2 ani. Totul a fost perfect. Dată fiind perioada şi pandemia , hotelul nu era deloc aglomerat; zona de spa de asemenea. Personalul a fost foarte amabil şi profesionist, curăţenia exceptională în cameră, la piscină şi la spa, la fel ca în toate spaţiile comune. Camera este foarte spaţioasă şi luminoasă. In cameră erau 25 de grade, era foarte plăcut. Si în restaurant era o căldură placută, iar apa piscinei avea 29 de grade.
O informaţie importantă este aceea că prânzul se serveste doar intre 13:30 si 15.
Am fost foarte mulţumiţi şi vom reveni cu siguranţă.
Dospin Paula
Dospin Paula2 ani în urmă
Locație foarte bună, foarte aproape de izvoarele din zonă.
Camera de hotel curată,tot ce ține de welness a fost super,mai ales jacuzzi-urile de afară încălzite, o splendoare! Doar ca în cameră am avut o mica problema cu dușul, toată apa din cabina de duș ieșea pe podea,de-aceea am dat 4 stele.
Eugen Hangu
Eugen Hangu2 ani în urmă
Curat. Cald la Spa. Mancare buna si pa preturi decente. In camere ar trebui imbunaratit sistemul de incalzire. Nu se poate regla eficient si mult prea cald. Ar trebui si aerul umidificat putin, tot in camere. Recomand cu drag.
Danu Florin
Danu Florin2 ani în urmă
Cazare la hotel excelenta, personal foarte amabil, mic dejun cu multe produse proaspete si pregatite ca la mama acasa, centru spa gratuit cu apa incalzita exact cat trebuie, jacuzzi exterior super, se poate servi masa si in oras, este o locatie cu pizza delicioasa etc recomand pentru o relaxare de 3 zile, este aproape de Brasov la o ora, drum neaglomerat si usor de parcurs...preturi bune....
Locații recomandate