/Constanta/Agentie de turism

BreezeVoyage

Șoseaua Mangaliei, Constanța 900111, România

BreezeVoyage
Agentie de turism
5
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J8M+GH Constanța, România
+40 720 622 084
breezevoyage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Claudia Surugiu
Claudia Surugiu2 ani în urmă
Recomand Breeze Voyage!
O agentie cu un personal de exceptie. Seriozitate,amabilitate,experienta in domeniu,interes fata de clienti. Au fost foarte atenti cu noi .
Au raspuns promt la toate intrebarile noastre si ne-au oferit toate informatiile de care am avut nevoie. Am avut aniversarea pe 11 octombrie si am primit si o atentie din partea lor , un tort special pentru noi.
Au si preturile foarte ok!
Vom mai apela cu siguranta la serviciile dvs.
K. Ileana
K. Ileana2 ani în urmă
Sunt foarte foarte mulțumită de colaborarea cu agenția!! Nota 10*
Am primit toate informațiile necesare legate de călătorie, zona galbena/roșie, hotelul ales a fost excelent, prețul primit a fost cel mai mic de pe piața, un exemplu pe booking același sejur/hotel /all inclusive a costat cu 400 euro mai mult, apoi am fost sunata din partea agenției, înainte cu 1 zi de plecare, în ziua checking - lui, la checkout, inclusiv s-a rezolvat o mica problema apărută la hotel, am solicitat pat matrimonial, a fost mentionat in rezervare de către agentie iar cei de la hotel au omis, în 2 min agenția a trimis mail pt a se uni paturile, plus am primit un mic cadou de ziua mea. În concluzie, sunt foarte atenți și implicati. Recomand! , iar eu cu siguranță voi colabora cu agenția la următoarele sejururi.
Ionela-Narcisa Popescu
Ionela-Narcisa Popescu2 ani în urmă
A fost o reala placere sa colaboram cu Agentia Breeze Voyage, inca de la primele mesaje care anuntau o vacanta de poveste, pana la confirmarea ca ne-am intors cu bine la noi acasa! Va multumim pentru felul in care am luat, impreuna, cele mai bune decizii, pentru implicare, pentru sprijin, pentru profesionalism si siguranta! Ma bucur ca am apelat la dumneavoastra! Vom reveni intotdeauna! Sunteti fantastica! 🥇♥️💎
Olimpia rotaru
Olimpia rotaru2 ani în urmă
De la început am avut o colaborare rapida, foarte buna, am primit răspunsuri cu oferte și recomandari oriunde ma interesa, pot spune că recomand la orice oră aceasta agenție de turism. Și în timpul sejurului am primit răspunsuri prompte. Multumim celor de la aceasta agenție, mult succes în continuare!
PIRVAN CORINA
PIRVAN CORINA2 ani în urmă
Oameni extraordinari, profesionisti , implicati si dornici sa ajute.
Am primit raspunsuri promte, indiferent de ora.
Recomand cu drag aceasta agentie.
Va multumim pentru tot sprijinul acordat.
Ionut Gheorghe
Ionut Gheorghe2 ani în urmă
Pentru prima dată când apelez la serviciile agenției și pot spune că am rămas surprins plăcut de tot : comunicare,implicare,profesionalism,corectitudine și pot continua cu aceste plusuri,deci daca se vrea se poate și în Romania sa fie corectitudine și implicare.
Vă mulțumesc mult pt concediul oferit !!!!
Andrei Stancu
Andrei Stancu2 ani în urmă
O agentie pe care o voi recomanda cu orice ocazie. Am primit o ofera de last minute pentru Turcia cu o reducere substantiala. Am avut o colaborare foarte buna. A fost singura agentie care ne-a contactat dupa sosirea la hotel si in timpul sejurului cat si la revenirea acasa pentru a se asigura ca totul este in regula. Rapiditate, amabilitate, promptitudine. Multumim foarte mult!
Mihailoiu Madalin
Mihailoiu Madalin2 ani în urmă
O agentie de turism de incredere, preturi foarte bune. Va vom recomanda cu fiecare ocazie. Am avut o colaborare foarte buna, am primit mesaje in prima zi de vacanta cat si in ultima pentru a se asigura ca suntem ok si ca am ajuns cu bine acasa. Familia Colis ne a raspuns imediat la fiecare intrebare si ne a informat privind fiecare modificare a preturilor in statiunea in care urma sa mergem. Va multumim!
Locații recomandate