/Constanta/Agentie de turism

Auralife Agentie de turism

Strada Theodor Burada 1, Constanța 900178, România

Auralife Agentie de turism
Agentie de turism
3.7
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JCM+73 Constanța, România
+40 241 660 696
auralife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Andrei Petrasuc
Andrei Petrasuc4 ani în urmă
Dacă drumul către Istanbul a fost cât de cât ok, la întoarcere a fost un adevărat coșmar. Autobuzul plin, plin de țigani cu zeci de saci de haine, fără exagerare. Tot autocarul, inclusiv pe jos, pe sub scaune, la ușa de la mijloc, era plin de saci de haine. Se dormea pe jos, se fuma pe ascuns în autocar, se tipa era un haos total. Draga agenție, dacă doriți sa faceți curse de marfa, puneți la dispoziție un autocar de marfa pt chestia respectiva, nu unul de turiști care merg în concediu. Nu recomand nimănui.
Andreea Caragioiu
Andreea Caragioiu4 ani în urmă
Dezagreabil totul. Autocar arhiplin de tigani si saci plini de haine. Se dormea pe jos, se fuma in autocar, se tipa. Nu aveam loc din cauza sacilor care erau inghesuiti peste tot. De la 12 ore dus, am facut 16 la intoarcere din cauza controalelor de la vama. Mizerabil. Nu recomand nimanui !!!
Danezu dan
Danezu dan4 ani în urmă
Daca aveti posibilitatea sa mergeti cu masina proprie, ar fi recomandat, daca nu, aveti in vedere ca sunt foarte multe bagaje la intoarcerea din Istanbul si confortul este redus. Atentie, daca luati bilete dus-intors, rezervarea locurilor la intoarcere nu este posibila, trebuie sa sunati cu o zi inainte la agentia din Romania si daca gasiti o doamna amabila cum am gasit noi, va va rezerva locurile daca nu trebuie sa va duceti in autogara din Istanbul cu 2 ore inainte ! Multumesc !
Gutescu Loredan
Gutescu Loredan4 ani în urmă
Sunt ok!
Paica Selamet
Paica Selamet4 ani în urmă
Firma serioasa
Olteanozaurul
Olteanozaurul5 ani în urmă
Am facut o calatorie dus-intors pe ruta Constanta-Istanbul. Autocarele au fost ok, soferii au condus f. bine. Calatorii: 80% etnici romi, care inghesuiau bunuri de contrabanda prin toate cotloanele autocarului. De altfel, soferii si toti ceilalti angajati ai firmei faceau la fel. Calatoria a durat 12 ore la dus si vreo 16 la intors pentru ca soferul a tot tras de timp ca sa intram in Vama Veche dupa ora 8 dimineata, pentru a evita un control amanuntit al organelor de politie. Bagajele sunt in voia sortii, sansele de sustragere sunt enorme. In concluzie, mult mai bine mergeti cu masina personala!
Angela tudose
Angela tudose5 ani în urmă
O alternativă bună la cursele de avion. Dar dățile viitoare voi prefera să iau avionul. Se pierde mult în vămi, iar șoferii nu și-au înșușit încă bunele maniere. Am fost cu Condon Tour din Constanța la Istanbul și retur. Autocarul era cam vechi, iar confortul lipsea. Și da, șoferii fumau în autocar.
Madalina Botezatu
Madalina Botezatu5 ani în urmă
M au impresionat placut aceasta firma de transport.Autobuz curat soferii foarte de treaba ,amabili.Te servesc tot timpul cu apa proaspata si rece ,cafea si ceai.Felicitari firmei de transport si soferilor de pe autocarul care am plecat in data de 24.05.2018 spre Instanbul.
Locații recomandate