/Cluj/Agentie de turism

Sc Agentia Matrimoniala Mira Srl

Aleea Cioplea 3, Cluj-Napoca 400000, România

Sc Agentia Matrimoniala Mira Srl
Agentie de turism
3.6
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH26+8X Cluj-Napoca, România
+40 757 643 978
youtube.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasile breharean
Vasile breharean2 ani în urmă
Imi pare bine ca nu am vazut comentariile unora inainte de a merge la agentie. Eu am mers, m'am inscris, am platit si nu numai am avut intalniri si cunoscut persoane dar am si inteles de ce nu reuseam sa ma implic cu adevarat intr-o relatie. Scriu sa imi cer scuze doamnei Mira ptr ca ea a avut multa rabdare cu mine pana am inteles. Dar acum pot numai sa ii multumesc. Am cunoscut persoana inimii mele si acum stiu cum trebuie sa ma comport intr-o relatie. Sunt super fericit! Lasati barfele, ca parca unii numai sa faca rau sunt buni celor care vor sa ajute , cel care scria ca nu a avut intalniri nu il cred, eu am vazut cat a insistat cu mine pana a reusit.
Ioan Ggrig Steopan
Ioan Ggrig Steopan2 ani în urmă
Am fost la agentie am platit 2500RON si dupa un an nu am avut nici macar ocazia sa intalnesc pe cineva.
Mihai comarnic
Mihai comarnic4 ani în urmă
Nu sunt de acord cu ce este scris aici si tocmai din acest motic vreau sa va povestesc experienta mea!
Intr-o zi, din curiozitate, navigand printre anunturile de pe web ale unui site,…mi-a atras atentia un anunt…sun…o voce calda…e ea?...Nu, e Agentia Mira. Mi se explica faptul ca persoana respectiva este inscrisa la Agentia Mira, doreste o relatie serioasa…mi se propune un interviu la sediul agentiei, lucru care imi era greu de realizat deoarece sediul agentiei este la Cluj, iar eu fiind la Ploiesti, nu aveam posibilitatea in acel moment sa ma deplasez datorita muncii mele. Agentia imi propune un interviu prin intermediul internet-ului, o conexiune cu camera web si microfon, unde apoi mi s-a explicat tot, faptul ca voi avea posibilitatea sa intalnesc si sa cunosc si alte persoane in situatia in care nu este compatibilitate intre mine si persoana din anuntul care mi-a atras atentia. Mi se oferea garantia ca voi cunoaste persoane care sunt intr-adevar libere, care isi doresc o relatie serioasa. Chiar imi placea ideea de a cunoaste pe cineva care isi dorea acelasi lucru ca si mine, seriozitate si intemeierea unei familii, nu am ezitat sa merg mai departe in a cunoaste, imi doream cu adevarat sa am un suflet langa mine, care sa ma inteleaga, sa-mi faca viata mai frumoasa.
Am ajuns in cele din urma sa cunosc persoana din spatele anuntului, persoana care mi-a starnit curiozitatea. Persoana respectiva mi-a fost prezentata tot prin intermediul camerei web prima data la sediul agentiei...Era o persoana interesanta, chiar placuta, dar mi-a fost organizata inca o intalnire cu o alta persoana pe care Agentia Mira insista sa o cunosc…si ea a fost cea care m-a adus la Cluj. A fost o adevarata surpriza pentru mine, placuta bineinteles.In cele din urma am ajuns la Cluj…sa o cunosc…trebuia sa o intalnesc de aproape si pot sa va spun ca a meritat fiecare kilometru care l-am parcurs pentru a o vedea. Acum ii pregatesc o surpriza, sper una placuta, am cumparat doua bilete de avion cu destinatia Paris, unde intr-un mod foarte romantic am sa-i cer mana.
ata si motivul pentru care am ales sa va scriu aceste randuri,…important e sa stii ce iti doresti cu adevarat, si chiar la multi kilometri distanta…ai sansa sa intalnesti ceea ce cauti, Multumesc Mira, si mergi inainte cu ceea ce faci, stiu ca aduci fericire la multi oameni!
Ralisa demeter
Ralisa demeter4 ani în urmă
Mihai, sunt de acord cu tine si eu sunt super fericita...viata mea s-a schimbat de cand am fost la agentie.
Cred ca ar trebui sa scriem toti cei care am fost la Mira - o apreciez mult,iar tu m-ai inspirat sa scriu povestea mea chiar daca nu sunt una care scrie mult.
Ma numesc Bianca, am 35 de ani, am avut o casnicie care a durat mai bine de 7 ani, dar care s-a sfarsit brusc, nu intelegeam de ce, eram foarte surprinsa. In urma divortului am trecut printr-o perioada mai dificila a vietii mele, am avut o cadere psihica, dar am avut norocul de a avea sprijinul familiei mele si a prietenilor mei care mi-au fost alaturi in acele momente dificile pot spune ca m-au ajutat sa depasesc acele momente nefericite.
Intr-o zi o prietena ma indrumat spre calea succesului, mai bine zis spre calea fericirii, imi vorbea din propria-i experienta. Ea era inscrisa in AGENTIA MATRIMONIALA MIRA unde si-a gasit sufletul pereche, m-a sfatuit sa incerc si eu acelasi lucru, de a suna la Agentie, de a-mi incerca norocul. La urma urmei nu aveam nimic de pierdut, intr-o zi am facut acest pas, simteam cum tremuram toata dar, totusi am reusit sa sun. La inceput mi-a fost oarecum rusine, dar vorbind la telefon, mi-am dat seama ca trebuie sa merg pana la capat. De cealalta parte a firului imi raspunsese o voce calma, calda si foarte primitoare, acest lucru mi-a dat incredere, am facut o programare, astfel am ajuns la agentia unde era inscrisa prietena mea.
Am avut placerea de a o cunoaste personal pe doamna Mira, o doamna deosebita, care de altfel este un bun psiholog, stie sa-ti dea sfaturile necesare pentru a putea depasi unele momente mai putin placute. Acest lucru m-a intarit si mi-a dat increderea de a merge mai departe
Au inceput primele intalniri, erau persoane deosebite, dar parca lipsea ceva, nu era tocmai ceea ce-mi doream, pana intr-o zi cand, l-am intalnit pe Bogdan, un domn de 41 de ani, m-a fermecat din prima clipa cu zambetul lui deosebit, atunci, dupa mult timp, am simtit acei fiori ai dragostei, mi-am dat seama ca era ceea ce cautam de mult. Intre noi s-a infiripat o relatie frumoasa, ieseam impreuna la teatru, ne plimbam ore in sir, aveam foarte multe lucruri in comun, aflasem ca trecuse si el printr-un mariaj nefericit.
Eu una nu am cuvintele necesare pentru a-i multumi prietenei mele pentru sfatul acordat. Acum, la randul meu, le spun, din suflet, tuturor persoanelor sa nu lase timpul sa treaca pe langa ei, sa se gandeasca macar o clipa si la sufletul lor. Sa nu aiba nici o retinere, in a apela cu incredere la Agentia Matrimoniala Mira. Personal, nu regret nici o clipa ca am facut acest pas.
In momentul de fata sunt foarte fericita, am ajuns si clipa aceasta, cand pot spune cu zimbetul pe buze ca ma simt implinita.
Multumesc Agentiei Mira pentru tot ceea ce a facut pentru mine, nu in ultimul rand prietenei mele care m-a indrumat spre acest drum frumos.
Nu uitati de dumneavoastra pentru ca singuratatea nu este remediul potrivit pentru nici o persoana si e pacat sa traim singuri pe acest pamant. Iar pentru cei care se plang ca trebuie sa plateasca...ciudat...mi se pare normal ...dar poate altii sunt singuri si ptr ca doresc acest lucru sau simplu nu reusesc sa aprecieze daca altcineva dedica timp,pasiune sa ii indrume.
Daca eu care nu am o situatie financiara stralucita am putut....dar fiecare gandeste cum rea, este mai usor sa arunci noroi in cine nu merita decat sa recunosti ca problema esti chiar tu.
Elena Farkas
Elena Farkas5 ani în urmă
Eu vreau sa multumesc agentiei si in mod special lui doamna Mira. Dupa ce am ramas vaduva la 46 de ani am crezut a viata mea s-a terminat. La recomandarea unei prietene am mers la agentie si trebuie sa recunosc ca au avut multa rabdare cu mine - sunt un caracter vulcanic- am revenit la viata, am cunoscu o persoana minunata cu care m-am casatorit acum 5 ani si suntem foarte fericiti...Multumesc. Am vazut ce scrie cate unul pe aici, da am platit, si cred ca banii aceia nu au valoare pentru ceea ce am primit, ar merita cu mult mai mult pentru rabdarea, intelegerea, seriozitatea si intelepciunea lor...ca s anu mai spun timpul in care m-au ascultat. Eu recomand la toti singuri aceasta agentie.
Julian king
Julian king8 ani în urmă
sint de acord cu cele spuse mai sus.dai 1500lei,fara nicio garantie,si ti se aduc 1-2 persoane si alea care nu se incadreaza la filtrul dorit.
multa escrocherie.asta e,cand oamenii sint disperati,sint usor prostiti.
pana la urma e vina noastra ca alimentam acesti oportunisti,poate si lumea ar trebui sa fie mai sociabila si mai buna,ca altfel devenim toti niste singuratici, intr-o lume tot mai rea.se poate schimba asta!
Florin kendres
Florin kendres2 ani în urmă
O zi buna doamna Mira, tot respectul pentru ceea ce faceti, nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine.. Stiu ca nu este usor sa vedeti pe cate unul care scrie aiurea fara sa cunoasca cu adevarat munca dvs si dedicatia cu care va ocupati de fiecare persoana. EU PERSONAL RECOMAND ACEASTA AGENTIE DIN TOATA INIMA , DAR ESTE PENTRU CEI CE CAUTA CEVA SERIOS SI NU CER IMPOSIBILUL, ADICA SUNT CONSTIENTI DE CINE SUNT. Era ce dvs, doamna Mira mi-ati spus din prima zi si aveati mare dreptate. Multumesc pentru rabdarea care ati avut cu mine si cred cu toti. Succes! Florin
George sand
George sand2 ani în urmă
LA AGENȚIA MIRA NESERIOZITATEA E LA EA ACASĂ....ȚI SE IAU BANI (2500 LEI/AN - SUMĂ MAARE ȘI TOTAL NEJUSTIFICATĂ) ȘI,ÎN SCHIMB, PRIMEȘTI....PRAFUL DE PE TOBĂ. DACĂ (UN MAARE "DACĂ") ȚI SE ORGANIZEAZĂ ÎNTÎLNIRI,NU SE ȚINE SEAMA DE DORINȚELE TALE. IMPRESIA CARE ȚI SE DĂ E CĂ SE DOREȘTE DOAR SĂ SE SCAPE DE O OBLIGAȚIE.DUPĂ CE AI DE A FACE CU AGENȚIA ASTA ÎȚI SPUI CĂ MAI BINE TE CĂLUGĂREAI.SFAT: EVITAȚI ACEASTĂ AGENȚIE....
Locații recomandate