/Cluj/Agentie de turism

Lar Travel Agency

Strada Regina Maria 10, Dej 405200, România

Lar Travel Agency
Agentie de turism
2.8
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4VRH+2J Dej, România
+40 264 211 347
rezervari-autocar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
MIHAI POP
MIHAI POP2 ani în urmă
Apelati cu incredere la compania Lar Travel Agency.Am intalnit atat la telefon cat si personal oameni calificati si profesionisti in domeniul transportului de persoane.Am apelat de mai multe ori la compania Lar Travel atat pentru transport din Romania in Germania cat si pentru transport din Germania in Spania si de fiecare data am ramas placut surprins de calitatea serviciului de achizitie a biletului si de transportul in sine.Felicitari si sa ne auzim/vedem cu bine pe viitor !
SUBORTISA VILA TRANSILVANIA
SUBORTISA VILA TRANSILVANIA2 ani în urmă
Servicii excelente de transport oferite de oameni profesionisti si foarte foarte dedicati.Am achizitionat biletul de autocar prin telefon si l-am platit prin card si am avut parte de consiliere atat inainte de achizitie cat si pe durata transportului.Am calatorit de la Dortmund la Madrid cu un autocar nou nout.De obicei nu scriu recenzii insa acum am simtit ca trebuie sa multumesc firmei LAR TRAVEL pentru serviciile de care am avut parte.Nota 10 de la un client extra multumit ! Apelati cu cea mai mare incredere la ei.
LIVIU AUREL
LIVIU AUREL2 ani în urmă
Recomand cu incredere.Au facut posibila deplasarea mea din Romania spre Germania sunand pe ultima suta de metri si apeland la serviciile firmei Lar atunci cand nu mai aveam nici o speranta ca voi putea ajunge la locul de munca in tip util fara sa il pierd.Apelati cu cea mai mare incredere la dansii si garantat veti avea parte de transport in cele mai bune conditii unde doriti sa ajungeti.Va multumesc !!!
Boby y
Boby y2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma!
Autobuzul a întârziat 6 ore.
Șoferul adresează jigniri la telefon :
"dumneata ai băut ceva?, nu mai ma suna ca eu am treaba, dacă vrei sa mergi ma aștepți dacă nu, nu... Nu mai ma suna, nu știu când ajung, și dacă am întârziat.. Ce?" și îți închide telefonul în nas!
Personalul agenției adresează jigniri la telefon:
"De ce ma sunați pe mine dacă nu va răspunde șoferul ca ma scoateți din sărite, mai sunați... Și dacă nu a venit, aia e, poate o sa apară....! Apoi își închide telefonul!

Pe scurt o firma de oameni lipsiți de caracter care, pe care nu ii interesează nimic, decât sa îți ia banii, după care te lasă să aștepți 6 ore în gara, fără sa îți dea vreo informație!

NU RECOMAND! CĂUTAȚI ALTERNATIVE!
ASEMENEA OAMENI TREBUIE ÎNVĂȚAȚI O LECȚIE! EVITAȚI SA CĂLĂTORIȚI CU EI!
Alin ID
Alin ID2 ani în urmă
Țepari, nu mergeți cu ei am plătit biletul, România Elvetia și drep răsplată, mi-o înjurat nevasta, înșelătorie mâine dimineață depunem plângere la poliție în România și în Elveția
Ana
Ana2 ani în urmă
Nu recomand ,sunt foarte neseriosi,nepoliticosi si nu ofera detalii inainte de a achizitiona biletul, ofera un pret fix de la inceput,detaliile referitor la bilet le afli dupa ce achiti suma respectiva si atunci te trezesti cu multe surprize ,,,exemplu,,,,SA astepti intro gara mai mult de 6 ore,apoi iar vreo 4 ore ,apoi SA plc din germanía spre spania faci 3 zile si lista continua,,,,,nesimtiti
Leonard puiu
Leonard puiu2 ani în urmă
Extrem de neseriosi si nepoliticosi, o firma de doi bani condusa de oameni de doi bani. Clientul este tratat ca ultimul cersetor pe banii lui. Banii bine-nteles se cer inainte fara sa ti se dea vreo explicatie cand , cum , in ce conditii se calatoreste...etc. Imi pare rau ca nu exista zero stele. Exista multe alte firme serioase , va rog nu va bateti joc de voi ca persoane apeland la serviciile unor astfel de gunoaie!
Vasi C.R
Vasi C.R2 ani în urmă
Nesimțiți, am plătit o cursă Craiova-Dresda 148€ , cursă pe care ei mi-au cumparat-o de la firma Comati. Biletul în sine , costă 95 € .. 53 € au luat ei ....... jaf la drumul mare , după ce am achitat, mi-au zis că o să merg cu Comati... știam să sun și eu acolo. Doar în România se poate întâmpla așa ceva ,,NESIMȚIȚI "
Locații recomandate