/Caras severin/Agentie de turism

Vizitează Băile Herculane

Strada Castanilor Nr 10 A, Băile Herculane 325200, România

Vizitează Băile Herculane
Agentie de turism
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCH7+J8 Băile Herculane, România
+40 771 145 040
viziteazabaileherculane.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin Avram
Valentin Avram4 ani în urmă
M-am bucurat foarte mult sa gasesc Baile Herculane oameni ce iubesc zona si fac excursii frumoase pentru intreaga familie. Agentia Viziteaza Baile Herculane ne-a ajutat cu cazare si am facut o excursie in regiune, ii recomand cu caldura!!!! Sunt bine pregatiti si se simte pasiunea lor pentru aceasta statiune si intreaga zona, despre care ne-au vorbit de-a lungul excursiei.
Ecat C
Ecat C4 ani în urmă
Am achiziționat prin intermediul acestei agenții de turism un pachet de Crăciun 2019 la unul din hotelurile din Băile Herculane. M-a surprins plăcut receptivitatea și implicarea agenților de turism chiar dacă am comunicat doar prin intermediul telefonului sau pe cale virtuala. Recomand cu încredere sa apelați la serviciile VBH.
Leonard Barbu
Leonard Barbu2 ani în urmă
Am avut parte de o drumeție pe cinste la Cascada Vânturătoarea. A fost o atmosferă plăcută și am primit sfaturi utile. Traseul a fost prin pădure și l-am parcurs și fără echipament specializat de drumeție (a se citi teniși), dar ar fi prins bine niște bocanci. E greu de transmis splendoarea cascadei, dar de asta există fotografiile.
Roxana Popescu
Roxana Popescu2 ani în urmă
Vizitează Băile Herculane - o echipă de oameni profesioniști, organizați, foarte implicați si pasionați de ceea ce fac! Alături de ei, am avut parte de experiențe de-a dreptul inedite, care de fiecare dată mi-au umplut sufletul de bucurie. Entuziasmul cu care acestia își desfășoară activitatea, informațiile detaliate pe care ni le ofera mereu despre Băile Herculane, despre excursiile organizate, cunoștințele bine stăpânite despre istoria acestor meleaguri, m-au făcut să-i aleg de fiecare dată.
Ultima dată, prin intermediul VBH, am participat la drumeția de o zi în Cătunele Cernei, iar locurile descoperite, precum Ineleț, Prisăcina, Cracu Mare, Dobraia, au fost absolut fascinante, peisajele fiind realmente spectaculoase! Băieții de la VBH, Alin și Ionuț, ne-au fost alaturi pe tot parcursul traseului, aceștia purtându-ne mereu de grijă si acordându-ne o atenție deosebită, ceea ce a făcut ca drumeția să fie excelentă!
Recomand cu toată încrederea agenția Vizitează Băile Herculane! Cu certitudine, am să mă reîntorc la voi! Sunteți extraordinari!
Postumia Rus
Postumia Rus2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta minunata. Excursia a constat intr-o drumetie prin pădure spre Cascada Vânturătoarea, un loc superb. Tot la cascada ne-am intalnit cu un grup de alpinisti. Ghidul ne-a delectat tot traseul cu legende despre zona ce inconjoară statiunea Baile Herculane. Traseele montane sunt bine marcate, nu te poti rataci. Ar fi pacat, daca esti in zonă, sa ratezi drumetiile prin Parcul Domogled (e urias).
Laura-Maria Dăian
Laura-Maria Dăian2 ani în urmă
O inițiativă de lăudat care își propune să te ajute să descoperi locurile mai puțin cunoscute din zonă prin organizarea drumețiilor montane unde ai ocazia să trăiești experiențe unice alături de un ghid experimentat, pasionat și cu multă voie bună.
Am avut parte de o drumeție până la cascada Vânturătoarea care ne-a încărcat de energie, unde am aflat răspunsul la multe întrebari pe care le aveam despre istoricul stațiunii Băile Herculane și informații prețioase despre atitudinea pe care trebuie să o ai pe munte.
Vizitează Băile Herculane este un proiect care ne-a amintit că dacă ai un vis oricât de imposibil ar suna, cu pasiune, muncă și răbdare, acesta se poate îndeplinii.
Cristina Badoi
Cristina Badoi2 ani în urmă
Vizitează Băile Herculane - o echipă tânără, dinamică, profesionistă, care ne-a oferit un circuit de priveliști deosebite prin cătunele din Munții Cernei: Ineleț, Cracu Mare, Prisăcina, Dobraia. Ghidul nostru Ionuț, un tânăr extraordinar, ne-a îndrumat pe tot parcursul traseului și ne-a împărtășit cu mult entuziasm și multă plăcere toate cunoștințele sale despre aceste meleaguri aflate în vârf de munte, desprinse de lumea modernă.
De fiecare dată când voi avea ocazia să mă reîntorc la cătunele izolate de dincolo de nori sau să descopăr noi peisaje mirifice din această zonă binecuvântată de Dumnezeu, voi reapela cu certitudine la această agenție de nota 10.

Recomand cu toată încrederea Viziteaza Baile Herculane.
Sandu Alin
Sandu Alin2 ani în urmă
Mă incantă faptul că intr-un singur loc pot rezerva cazarea, activitățile precum drumeții pe munții din jurul Băilor Herculane, echitație, turul orașului, închiria biciclete și multe altele. Sejurul este mai plăcut când las rezervările pe mâna specialistilor. O echipă tânără cu viziune demnă de apreciat!
Locații recomandate