/Caras severin/Agentie de turism

Parcul Naţional Cheile Nerei - Beușnița

România

Parcul Naţional Cheile Nerei - Beușnița
Agentie de turism
4.7
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XV4Q+84 Lăpușnicu Mare, România
cheilenereibeusnita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iulian Paun
Iulian Paun2 ani în urmă
In Munti Aninei gasiti la fel ca in Apuseni, foarte multe trasee, printre care cel mai frumos e cu plecare din Sasca Romana si incepeti cu : "podul suspendat" (o punte din lemn foarte veche), "la tunele"( in jur de 5 tunele sapate in stanca pe marginea Nerei, "Cascada Vaioaga" (o cadere de apa printre doua stanci care produce un sunet specific cascadelor , "Pastravaria" (o crescatorie de pastravi alimentata cu apa din munte), " ochiul Beiului" (un loc mirific zic eu de unde izvoreste o apa verde-albastruie) si una dintre cel mai frumoase cascade din Romania "Beusnita" (cel putin in perioadele de primavara cu ploi si topirea zapezi e extraordinara). E putin de mers la pas dar se merita.
Remus Perța
Remus Perța2 ani în urmă
Cele mai frumoase chei împreună cu cascade și peșteri sapate de această apă a nerei dealungul a mi de ani a făcut să fie o rezervație naturală deosebit de atrăgătoare pentru turiști de toate vîrstele, cum ar fi ochiu beiului , cascada Bigar chiar dacă să surpat o bucată de calcar din ia și multe alte căderi de apă inpresionante.
Virginia Muntean
Virginia Muntean2 ani în urmă
E atat à LINISTE si aer sanatos ça nu-ti vine sa mai pleci, merita vizitat !
Nita Alexandru
Nita Alexandru2 ani în urmă
Una din cele mai frumoase zone în care se poate face turism montan accesibil majorității, copii, tineri și vârstnici !Păcat că drumul de acces auto de până la pod e jalnic !
L P
L P4 ani în urmă
Locurile sunt de o frumusețe unică.Traseele minunate, încercarea grea o constituie drumul județean,extrem de rau ,plin de gropi,pana la "cantonul lui Damian " unde se intra practic in parc si se plateste modic 5 ron/ persoană.Apoi natura te răsplătește cu generozitate.Ai ce vedea,de la tunelurile romana si Lacul dracului pana sus in munte pe traseul cascadelor minunate.Aerul e foarte bun,padure de foioase cu mare diversitate de specii. Desi nu sunt amenajate locuri pentru gunoi,in afara unui loc de campare,este curățenie.Sigur este bine ca nu sunt coșuri de gunoi,astfel fiecare isi duce resturile departe de natura superbă.Evident se mai vede cate o hârtie sau pet/ cutie,aruncate dar cine se face vinovat pentru asta? Cum o aduci cu tine si o golești pe drup ,o poti duce si inapoi ,intr-un loc amenajat.Ține doar de noi . Recomand cu drag sa vizitați ,veți fi încântați de peisaje si natură.
Tudor Stanica
Tudor Stanica2 ani în urmă
Traseu lung de 8 ore. Nu ai cum sa te intorci in aceeasi zi. Ai nevoie de cort sau trebuie sa platesti o masina pentru intoarcere.

Recomand parcurgerea cu caiacul sau rafting primavara, pentru ca traseul turistic evita toate zonele de chei efective.

Traseu foarte prost marcat.

Trebuie să negociezi intrarea pe traseu dinspre satul Sopotul Nou cu un proprietar care a inchis trecerea turistilor. Halucinant!

Lacul Dracului este frumos.

Traseul La Tunele dinspre Sasca Montana este inedit. In rest nu am mai vazut nimic interesant.
Coditze CDZ
Coditze CDZ2 ani în urmă
Un loc superb, deosebit. Merita parcurs tot traseul pana la cascada.
Am mers in 2 ani consecutivi. Anul acesta 2020) datorită lipsei ploilor, cascada nu a fost spectaculoasa dar traseul merita. Intrarea in Parcul Național se plătește, este o suma mai mult simbolica (5lei).
Liviu Dragan
Liviu Dragan2 ani în urmă
Mirific! Tot ce am văzut înainte, în poze, nu poate fi comparat cu experiența la fața locului! Un 'paradis'! Apele curgătoare de o limpezime fantastică! Orice distanță pe care o parcurgi pentru a ajunge aici și drumurile (vai de mama lor) din zonă, nu te pot opri să te minunezi de cât de multă frumusețe a turnat Dumnezeu în locurile acestea!
Locații recomandate