/Bucuresti/Agentie de turism

Direct Booking

Calea Griviței nr. 180, București 010751, România

Direct Booking
Agentie de turism
3
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F338+84 București, România
+40 21 401 2020
directbooking.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
bucica daniel273 zile în urmă
Mihaiu Ligia
Mihaiu Ligia2 ani în urmă
O experiență foarte buna cu Direct Booking. Operatorii politicosi, calmi,cu multa disponibilitate in a rezolva cerința.
Ramona Nicolaescu
Ramona Nicolaescu2 ani în urmă
In primul rand vreau sa i multumesc dnei Camelia Fluerasu din cadrul agentiei Direct Booking. Atata bunavointa, amabilitate si serviabilitate nu am intalnit la cineva. La fiecare solicitare s a implicat, s a zbatut chiar, a luat legatura cu furnizorii cand nu avea putere de decizie si ne a ajutat ireprosabil. Agentia este una foarte serioasa, de fiecare data cand am calatorit prin direct booking am avut camere bune, pozitionate foarte bine in resort. Hotel Club Vila Bran are f multe facilitati pt cei mici,si nu numai, mancarea la Restaurantul Stana este ff buna, iar privelistea este de vis. Va multumim pt o minivacanta perfecta!!!
A H
A H2 ani în urmă
Recomand agentia datorita profesionalismului de care au dat dovada, rar intalnit la noi in tara. Personal ii multumesc doamnei Camelia Fluerasu, care s-a implicat cu promptitudine la fiecare solicitare!
Stan Iulian
Stan Iulian2 ani în urmă
Noi vom reveni la anul cu siguranța la agenția Direct Booking .
Am fost foarte mulțumit de serviciile pe care mi-au oferit
Cu stima !!!
C S
C S2 ani în urmă
Pentru mine a fost ok. Din fericire, în ultimele doua ieșiri, una în Egipt și aceasta pe litoralul romanesc nu am întâmpinat problemele regretabile cu care s-au confruntat mulți clienți ce au v-au evaluat. Se pare ca am avut noroc. Am observat și eu lipsa unui nr de tel direct cu agentul de turism care procesează rezervarea. Ar fi util pt a rezolva rapid unele neînțelegeri.
Mihai Iordan
Mihai Iordan2 ani în urmă
O experiență foarte neplăcută. Rezervare la hotel resort omer din kusadasi .Una apare in prezentarea de pe Direct booking si altceva găsim la locație. Pe direct booking am rezervat camera la hotel 4 stele si surpriza el nu îndeplinește nici macar de 2 stele .camere ghetou !!!! RUSINE DIRECT BOOKING!!
Cornel Rus
Cornel Rus2 ani în urmă
Din pacate se practica o forma de inselaciune a clientului. Facem oferte de valentines day sau orice sarbatoare, rezerva clientul cu mentiunea Oferta Disponibila, face plata clientul si peste 1 saptamana ii spunem ca nu mai sunt camere si uite asa 6 familii nu mai au rezervare disponibila desi au achitat instant factura proforma. Bataie de joc
Florentina M
Florentina M2 ani în urmă
O experienta foarte proasta cu aceasta agentie. Am trimis dovada platii avansului pe email (in termenii de timp agreati de ei) iar a 2-a zi mi-au cerut un pret mai mare. Astept cu interes sa vad daca imi restituie cei 4000 de lei. Stati departe de ei!
Locații recomandate