/Brasov/Agentie de turism

Pensiunea Brâncoveanu

Strada Principală nr. 378A, Moieciu de Jos 507135, România

Pensiunea Brâncoveanu
Agentie de turism
4
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F8VH+JJ Moieciu de Jos, România
+40 729 629 819
infopensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mihaiplesca912
Mihaiplesca9122 ani în urmă
Am făcut acest revelion aici.

Nu ai apa calda, chiar nu ai!

Mâncarea îți era servita cu rugăminte solemnă. Eram 2 cupluri cu copii și am rugat de mai multe ori sa ne servească mâncarea și/sau orice altceva cu 20 înainte de ce era afișat la recepție. Nimic, programul enprogram ! Daca ceri de revelion sa mânci ceva in afara programului poți să mori, nu au nimic ( între 2-4 servesc ciorba, daca nu ai apucat până la 9 nu pupi nimic) menționez că s-au achitat o sumă respectabila !

Personalul era depășiți (cu excepția unei fetițe care a mai salvat din situație).

Am avut nopți rezervate pentru anul nou ( 10 adulți). Pe 1 decembrie am plecat 6. Nu mai menționez că pe 30 ianuarie ne-am mutat in alta vila din lipsa apei calde. Deși i-am spus patroanei că nu avem apa calda ea s-a enervat și isitata ce e 😬

Mare grija!
Cristian marian Bortoneanu
Cristian marian Bortoneanu2 ani în urmă
Buna ziua, am fost la pensiunea brancoveanu in data 26-11-2021 am avut rezervate 3 camere pentru 2 nopti am ajuns in jur de ora 14 .00 ne-am cazat si am plecat sa vizitam pe la castelul bran am revenit la pensiune in jur de ora 18.00 si am avut surpriza sa observam ca nu aveam apa calda si nici caldura in camere. Am coborat la receptie si patroana a zis ca in 30 min o sa avem caldura si apa calda .Peste 30 min am coborat din nou si patronu a venit cu o scuza ca are probleme cu pompa de recirculare. La ora 22.00 a dat drumul doar la caldura dupa ce ne-am certat ca astea nu sunt conditii de 200 ron pe noapte de dormit la temperatura de 18 grade in camere si fara apa calda ca sa te speli . Le-am zis sa faca calculul la bani si sa nea dea bani inapoi ca dimineata noi plecam . Deci patroni sunt niste mincinosi .
Mariana Mardaru
Mariana Mardaru2 ani în urmă
Camere curate, servirea și mâncarea foarte bună
Karol
Karol4 ani în urmă
In primul rand NU E HOTEL ! Are cel mult 2 stele. Patronul este un ingamfat iar serviciile slabe rau de tot. Se poate vedea si in regulamentul pus pe pereti. Jacuzzi spart la fel si mobilierul din baie care daca se intampla ceva cu el esti bun de plata si ni sa spus ca aa mai intamplat si in trecut. Receptionerul pare de treaba dar nu este , tot el serveste la masa iar pt mancarea care chiar luate de la ei nu se poate servi in casa in rest nimic nu ai voie din afara nici apa !!!! Mai ales ca nu e nici un magazin in apropiere, iar pana la un mega tre luata masina de frica sa nu fi calcat de cei in trafic. Concluzia E O MARE TEAPA NU INCERCATI ! EVITATI !
Diana Brancus Ticleanu
Diana Brancus Ticleanu5 ani în urmă
Unitatea de cazare nu este de 4 stele, deși arată bine și dotările sunt de calitate.
Pe Booking se prezintă ca hotel, dar este, de fapt, pensiune.
Nu oferă nici măcar capa de duș. Săpunul lichid din distribuitor era diluat aproape complet. Practic era apă cu ușoare urme de săpun lichid.
Am fost cazați patru nopți, în perioada 29 decembrie - 2 ianuarie, și nu cred că a fost făcută curățenie nici măcar într-o singură zi. Camerista a trecut doar ca să ridice gunoiul din coș. Prosoapele au fost schimbate la cerere. Ni le-a lăsat, dar nu a mai revenit să le ia pe cele folosite.
Caloriferele nu au robinet pentru a putea regla temperatura.
Unitatea nu oferă nimic pentru petrecerea timpului liber și interzice introducerea produselor alimentare si a băuturilor din exterior, deși nu are un program amplu de servire a mesei. La recepție erau anunțate câte două ore pentru masă, dimineața și seara.
În regulament se prevede că simpla scoatere a unei băuturi din minifrigider echivalează cu consumul și trebuie achitată contravaloarea produsului.
Internetul wi-fi merge prost și nu este nici semnal 4G.
Personalul de la recepție este amabil, dar distant.
La restaurant, mâncarea este bună și servirea, rapidă. În fiecare zi se pune aceeași muzică de la începutul anilor '90. La micul dejun, volumul era prea ridicat.
Strada pe care se află unitatea este foarte circulată și nu există trotuare. Pentru pietoni, e risc de accident. Este recomandabil să vă deplasați cu mașina, pentru a nu vă teme că ați putea fi acroșați.
Ovidiu Samur
Ovidiu Samur6 ani în urmă
Camerele mari, ai impresia că ești într-un apartament.
Gazdele sunt foarte primitoare și de treabă.
Se merită!
Costel Iftime
Costel Iftime2 ani în urmă
Totul este de vis incepind de la unitate personal excelent preparate super.Recomand 100%.
Vicky90
Vicky902 ani în urmă
Nici nu stiu cu ce sa incep ca sunt multe de reclamat: de la intrare in parcare te ia putin groaza ca e o panta abrupta si daca nu ai 4x4 te chinui cand e zapada; mirosea ingrozitor atat in camere cat si pe holuri a mancareeeee; la restaurant servea patronul si nu prea facea fata la mijlocul lui Ianuarie a.c.; cartofii prajiti erau de tip congelati si aveau gust de ulei rancezit; micii au fost repusi pe gratar ca erau nefacuti; bulz-ul cat de cat dar nu justifica asteptarile unui pofticios; in camere se lua gunoiul mai rar (in 4 zile deloc), hartie igienica “ioc” daca consumai 1-2 role pe care le gaseai la venire; camerele fara balcon si fara priveliste spre râu erau mult mai calduroase decat alea cu de toate (noi am stat in camera fara balcon si muream de cald, iar prietenii nostri care au platit in plus sa aiba balcon si priveliste dar au facut frigul intrucat aveau 2 calorifere inguste in lateralele marilor geamuri dinspre balcon iar noi aveam unul imens); decorul camerelor era dragut, dar se vede ca e de fala si nu-si justifica preturile. Domnului proprietar ii recomand sa fie mai putin incordat ca aia e, si-a asumat sa aiba rol de receptioner si de chelner si se observa ca nu a investit in personal bine calificat.
Locații recomandate