/Brasov/Agentie de turism

Green Forest Bran House

Strada Valea Porţii, Bran 507025, România

Green Forest Bran House
Agentie de turism
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F9RM+9P Bran, România
+40 745 126 056
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Botea Alice
Botea Alice2 ani în urmă
Recomand cu încredere foarte curat și o gazda super primitoare!
Liliana Iacomi
Liliana Iacomi4 ani în urmă
Un sejur de neuitat, in sensul bun al cuvantului.O locatie ideal amplasată , la baza traseelor principale, conditii de 4 stele: curatenie impecabila, mobilier nou , spatii ergonomice, acces la bucatarie complet utilata, grătar exterior, apa calda instant si la cerere, caldura din centrala. Nota 10 pentru atitudinea gazdelor: discreție, promptitudine, cordialitate si omenie. Un model care daca s-ar multiplica, am putea spera la o schimbare de mentalitate in turism.
Denisa Baicu
Denisa Baicu2 ani în urmă
O sedere grozava! Incepand de la gazde care au fost foarte amabile, sociabile si oricand sa te ajute. Camera foarte curata, cu papuci, articole de toaleta, prosoape si lenjerie foarteee curata, caldura din plin. Bucatarie completa, aragaz cu cuptor, microunde, cafetiera, vesela, frigider, totul complet. Cu siguranta vom reveni deoarece ne-am simtit foarte bine si am ramas cu amintiri placute:) P.S. Pozele corespund cu realitatea camerei rezervate.
Ion
Ion2 ani în urmă
Pozitiv: A fost una dintre putinele dati in care pozele au corespuns 100% cu realitatea. Gazdele au fost mai mult decat primitoare si dornice sa ne ajute, comunicarea a fost exceptionala, si am primit exact ceea ce ne-a fost promis, chiar putin in plus.. Negativ: Drumul de acces este dificil, dar nu este in niciun fel vina gazdelor. Doar trebuie avut grija. Inafara de asta, nu am absolut nimic de reprosat, a fost un sejur extrem de placut..
Ade.luk
Ade.luk2 ani în urmă
Pozitiv: Camera spatioasa, foarte curata, mobiler nou, pat confortabil, dotata cu articole de baie: gel de dus, sampon, uscator de par. Locatia: fiind la marginea orasului, intr-o zona linistita, departe de agitatia si aglomeratia din centru. Amabilitatea gazdelor. As reveni cu mare drag.. Negativ: Totul a fost ok..
Ionela
Ionela2 ani în urmă
Pozitiv: Camere spațioase, locația dotată cu toate cele necesare unui sejur perfect. Curățenie lună și gazde foarte amabile și calde. Zonă liniștită, în mijlocul naturii. Ne-am simțit foarte bine și vom reveni cu siguranță!.
Eliza
Eliza2 ani în urmă
Pozitiv: Personalul foarte amabil, paturile comode, presiunea apei la dus, răcoare, liniște. Gazdele sunt foarte amabile, chiar ne-au dat oua și lapte din gospodăria lor pentru micul dejun..
Eliza carstoc
Eliza carstoc2 ani în urmă
Condițiile în care am fost cazați au fost bune, paturi comode, răcoare, presiune bună la dus. Liniște în curte, bucătărie cu tot ceea ce ai nevoie. Tot ce îți trebuie pt o cazare liniștită la munte.
Locații recomandate