/Bihor/Agentie de turism

Travel Guide Romania

Strada Viilor 1B, Beiuș 415200, România

Travel Guide Romania
Agentie de turism
4.7
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M988+5M Beiuș, România
+40 734 382 182
travelguideromania.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina GHERMAN
Alina GHERMAN4 ani în urmă
Foarte frumos ! Noi o sa pastram legătura cu ei!

Am făcut 2-3 ore de speologie in pestera gruieț. Cristina ne-a fost ghidul și ne-a dat multe informații despre formațiunile din . peșteră ; ne-a îndrumat, a venit cu echipamente etc .
Gilles Godissart
Gilles Godissart4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cristina a fost atentă și o bunătate deosebită pentru a ghida grupul nostru de 4. Foarte confortabil în engleză și franceză, ea și Mihai au făcut această zi de canion în ploaie o amintire excelentă. Echipamentul din partea de sus, și liftul mic, care este bun la mijlocul cursului. Felicitări!

(Original)
Cristina s'est montrée attentive et d'une gentillesse rare pour encadrer notre groupe de 4. Très à l'aise en anglais et en français, elle et Mihai ont fait de cette journée de canyoning sous la pluie en un excellent souvenir. Equipement au top, et le petit remontant qui fait du bien à mi parcours. Bravo à eux !
Miklós Lovas
Miklós Lovas4 ani în urmă
Oana chelu
Oana chelu5 ani în urmă
Absolut minunata: de la organizarea excursiei pana la modul in care ghidul nostru ne-a indrumat si a comunicat cu noi. Am incercat o tura de via ferrata in Apuseni, dar cu siguranta a fost doar prima experienta cu ei pentru ca la cat a fost de faina, clar trebuie repetata!
Catrina Mancini
Catrina Mancini5 ani în urmă
(Tradus de Google) M-am distrat atât de bine cu Cristina și Bogdan! Sunt ghizi uimitori și excelenți în ceea ce fac. M-au dus în niște locuri cu adevărat speciale și frumoase și sunt veșnic recunoscător. Am mers la canioning și la spele. Abia aștept să mă întorc să le văd din nou și să fac o altă călătorie.

(Original)
I had such a great time with Cristina and Bogdan! They are amazing guides and great at what they do. They took me to some really special and beautiful places and I am eternally grateful. I went canyoning and caving. I cannot wait to go back to see them again and do another trip.
Sorin Flonta (yo5osf)
Sorin Flonta (yo5osf)5 ani în urmă
Alin rudolf
Alin rudolf5 ani în urmă
Drip King
Drip King6 ani în urmă
Locații recomandate