/Arges/Agentie de turism

Pensiunea Iuliana

principala nr 99, Căpățânenii Pământeni 117041, România

Pensiunea Iuliana
Agentie de turism
3.7
550 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8JCQ+RR Căpățânenii Pământeni, România
+40 744 658 398
pensiuneaiuliana-transfagarasan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ada Helean
Ada Helean2 ani în urmă
O pensiune foarte curată, la un preț foarte bun cu o primire călduroasă. Doamna care se ocupa și de bucătărie ne-a servit o mâncare foarte gustoasă și ne-a dat și câteva informații despre zonă. Pentru că a doua zi trebuia să plecăm foarte devreme de dimineață spre Vf. Moldoveanu, a avut bunăvoința de a ne lăsa un termos cu cafea.
O pensiune pe care o recomand cu încredere.
Iuliana Ionita
Iuliana Ionita2 ani în urmă
Am fost primiti cu caldura si la propriu si la figurat de catre o familie tanara, cu mult bun simt si dedicati in totalitate in slujba clientilor. Felicitari si putere de munca in continuare!
Florin P
Florin P2 ani în urmă
Nu as fi dat nici o stea ,dar pentru a lăsa un comment a trebuit sa dau o stea ! Am făcut rezervarea online in care scria loc de parcare asigurat și predarea camerei la ora 11 30, nici vorba de asa ceva 20 locuri de parcare la 75 de camere, am întâlnit un "manager" iritat și arogant la care am ridicat problema parcări și a început sa urle la noi , explicându-i frumos și civilizat ceea ce scrie in rezervare online pre platita ! NU are apa calda după ora 23 00 și nici dimineața , nu am putut face un dus nici la sosire și nici la plecare! In curte nu s au aprins becurile pana la miezul nopții , am stat pe întuneric ! El ne zicea ca trebuie sa eliberam camera pana la ora 10 00 , chiar dacă in rezervare aveam pana la ora 11 30 ! Sper ca citiți review-urile și dacă puteți evita acest loc sa o faceți !!!
Romulus Vasile
Romulus Vasile2 ani în urmă
Pensiunea este foarte frumoasa, cu o terasa superba si mancare foarte buna. Camerele sunt foarte curate, bine dotate si spatioase. Balcoane mari, am avut vedere la strada, iar geamurile izoleaza perfect, a fost multa liniste. Personalul este foarte amabil. Multumim!
Rafael Urean
Rafael Urean2 ani în urmă
Am inchiriat pentru o noapte apartament. Rezervare prin telefon. Nu a fost nevoie de plata in avans sau alt ceva. Gazde primitoare si receptive. Loc linistit si curat. Bucataria la nivel. Camerele spatioase si curate. Baia cu toate necesare. Balcon cu vedere la munte.
Se merita! Recomand.
Raf Tom
Raf Tom2 ani în urmă
Deși prețul este unul scăzut, condițiile lasă de dorit. Camera avea un miros neplăcut, nu exista sita la geam, astfel am întâmpinat cea de a doua problema, gâze și chiar o urechelnita în camera. Baia, urat finista, probleme cu scurgerea, curățenia lasă puțin de dorit. Din păcate nu am putut pleca, ajungând destul de târziu și obosiți...
Parcarea a fost de asemenea supra aglomerata.
Ca și plus, poți plăti cu vouchere și bănuiesc ca prețul scăzut.
Diana Elena
Diana Elena2 ani în urmă
Tocmai ce am petrecut 3 nopti in aceasta locatie. Am fost placut surprinsa cand la anumite solicitari, proprietarul a raspuns prompt, cu multa bunavointa. Pensiunea ofera conditii foarte bune de cazare iar peisajul este superb. Recomand cu caldura!
Emilian Cires
Emilian Cires2 ani în urmă
Oameni buni, nu mai umblati cu minciuni, e o locatie de camin de nefamilisti. Bucataria are2x3 si e dotată cu...nimic. Camerele neîngrijite si gălăgie la paușal. Plângi după bani.
Locații recomandate