/Arges/Agentie de turism

MATDAN TOURS

Bulevardul Republicii 46, Pitești, România

MATDAN TOURS
Agentie de turism
3.9
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV59+H6 Pitești, România
matdantours.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona ionescu
Simona ionescu4 ani în urmă
Masina a plecat incarcata cu 53 de persoane fara a fi echipata corespunzator. Din declaratiile soferului Bratu Traian masina nu a fost echipata cu roata de rezerva . In acest moment masina este oprita in statia peco Lukoil in directia de mers spre Bucuresti . Nr auto este VL 53 AZY . VA RUGAM SA LUATI URGENT TOATE MASURILE CARE SE IMPUN PENTRU DEBLOCAREA SITUATIEI. IN ACEST MOMENT 53 DE PERSOANE ASTEAPTA LANGA MASINA .
Ioan Movileanu
Ioan Movileanu4 ani în urmă
Niste oameni care stiu sa te trimita in vacanta pe care o visezi. O sa mai apelez la serviciile lor. Am avut o problema la un hotel (nu din cauza agentiei ci a hotelului) si personalul din agentie mi.a rezolvat problema foarte repede. Recomand
Catalin Cvetkovic
Catalin Cvetkovic4 ani în urmă
O firma serioasa,niciodata nu ne-a dezamagit,am plecat cu bilete de multe ori si vom mai pleca,
Adrian istrate
Adrian istrate4 ani în urmă
Foarte bune ofertele plus cele pentru transport
Octavian Anton Gica
Octavian Anton Gica4 ani în urmă
Dorin.soare@gmail.com mihaela
[email protected] mihaela5 ani în urmă
Acord o stea pentru colaborarea cu agentia Calypso Prestige. Calypso o agentie de 2 lei plina de tepari si ordinari. Exemplu ghidul local Alex. Un ordinar si mincinos. Nu mai vorbesc de agentia Atlas Global . Am stat in aeroport la intoarcere 9 ore.
Alexandru Alex
Alexandru Alex6 ani în urmă
Maria - Alexandra Matei
Maria - Alexandra Matei2 ani în urmă
(Tradus de Google) Uimitoare agenție de turism! Profesionisti, grupuri bine organizate in toata Romania si in Europa, ghizi turistici extraordinari, momente distractive si mancare romaneasca uimitoare. Cu siguranță aș recomanda să rezervați o excursie cu ei, deoarece oferă totul de la dvs.: de la transport, cazare, sugestii de restaurante, taxe de intrare la diferite atracții, ghizi turistici și oameni foarte fericiți și entuziaști care fac atmosfera de zece ori mai bună, rezultând o călătorie uimitoare și amintiri minunate! MatDan Tours are de toate!

(Original)
Amazing Travel Agency! Professionals, well organized groups all around Romania and around Europe, amazing tour guides, fun times and amazing Romanian food. I would definitely recommend booking a trip with them as they provide everything from you: from transportation, accommodation, restaurant suggestions, entry fees to different attractions, tour guides and very happy and enthusiastic people making the atmosphere ten times better resulting in an amazing trip and great memories! MatDan tours has it all!
Locații recomandate