/Timis/Agent de catering

La Renaissance - Livrare Pizza Timisoara, Pizzerie Calea Sagului Timisoara. Livrare Mancare Timisoara

Strada Lacului 1, Timișoara 300425, România

La Renaissance - Livrare Pizza Timisoara, Pizzerie Calea Sagului Timisoara. Livrare Mancare Timisoara
Agent de catering
4.2
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P5MW+MQ Timișoara, România
+40 732 389 776
larenaissance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–21
Marți: 11–21
Mirecuri: 11–21
Joi: 11–21
Vineri: 11–21
Sâmbătă: 11–21
Duminică: 11–21
Scrie o recenzie
Camelia Ghitescu
Camelia Ghitescu2 ani în urmă
O locatie minunata, un loc de belvedere, am admirat apusul soarelui pe lac, loc de joaca pentru copii. E un loc minunat sa petreci o seara alaturi de prieteni sau familie.
Bogdan Olteanu
Bogdan Olteanu2 ani în urmă
Am zis să mai încercăm odată că poate după pandemie va fi mai bine. Am așteptat o ora și 15 minute pentru o porție de midii sote care niciunde în lume nu necesită mai mult de 15 minute pentru preparare. Apoi pastele de doamne ferește. Paste cu creveți arși, negri, prinși de tigaie. Paste fără gust, fierte foarte mult. Mai știți mâncarea aia din spital fără sare și piper? Exact aia e. Trist. Nu revenim și nu recomandăm acest
Lapadat cristi
Lapadat cristi2 ani în urmă
Locatie excelenta, linistita, pe malul lacului daaaar...unul dintre chelneri, unul batran...se vede de la o posta ca e sictirit de viata. Se comporta ca si cum ar avea greatza in gat, te face sa te simti prost ca te.ai asezat acolo la masa. Mergi in pensie omule daca nu mai ai chef! Nimeni nu vrea sa stea la o bere si sa iti inghita tie frustrarile! Sfat pentru proprietari: omul sfinteste locul dar tot omul il face de kkt!
Cosmina Olaru
Cosmina Olaru2 ani în urmă
Începând de la primirea călduroasă si respectuoasa a ospatarilor,la meniurile din farfurii "(totul proaspăt și la timp)până chiar și la igiena băilor nu găsesc nici un comentariu negativ ȘI NU IN ULTIMUL RÂND CADRUL SI AMBIENTUL PRIVELIȘTEI CATRE NATURA DUCE LA O RELAXARE DIVINĂ! CAND AVETI OCAZIA NU EZITAȚI SA VA OPRIȚI LA ACEST RESTAURANT.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Ospatarul nu purta masca si desi m-a vazut pe mine purtand-o nu l-a interesat. Cand mi-a adus mancarea vorbea, parca intentionat, deasupra ei.
Mancarea nu mi-a placut, am comandat piept de pui cu piure de cartofi si pizza. Ca garnitura am comandat o salata timisoreana care avea un gust groaznic, legumele erau trecute.
Locatia e intresanta, la malul lacului, insa apa miroase urat si e foarte murdara.
Per ansamblu restaurantul lasa impresia de neingrijit, serviciile sunt slabe, calitatea mancarii lasa de dorit, preturile sunt peste medie, personalul slab pregatit. Nu recomand.
Claudiu Matei
Claudiu Matei2 ani în urmă
O locație deosebita cu personal foarte amabil, mâncarea excelentă. Recomand cu cea mai mare incredere!
Gheorghe Hriscu
Gheorghe Hriscu2 ani în urmă
E unul din restaurantele preferate de mine. Servici bune,preturi bune...mancare traditional romaneasca si internationala, pizza🤗
Claudia Mirea
Claudia Mirea2 ani în urmă
Loc de vis mâncare excelenta recomand
Locații recomandate