/Mures/Agent de catering

Cafe Frei

Piața Trandafirilor 49, Târgu Mureș, România

Cafe Frei
Agent de catering
4.6
652 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHV6+WR Târgu Mureș, România
+40 365 424 721
cafefrei.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Gabriel Dascalu
Gabriel Dascalu4 ani în urmă
Cea mai tare cafenea din Romania, pe departe... mai ales pentru cei care indragesc planeta si geografia.. Pacat ca nu este in mai multe orase din tara (mai ales in Bucuresti)
Alexandru Grosu
Alexandru Grosu4 ani în urmă
cafea, nu zeama ce cenusa. O cafea decenta si corecta, cum devine din ce in ce mai greu de gasit.
Ioan Pogacean
Ioan Pogacean4 ani în urmă
Unul dintre cele mai bune locuri de savurat o cafea bună. Adevărate delicatese, inclusiv prăjiturile. Personal atent și serviabil. One of the best places to enjoy a good coffee in this part of the world.
Leric Sebastian
Leric Sebastian4 ani în urmă
Wooow
Am ceva experiență prin cafenelele in Europa!!! Așadar pot avea o opinie pertinentă! Pentru cine caută savoarea cafelei și nu "figurile" este cafeneaua ideală!!! Profesionalism 100%!!! Bravo
Maria Magdalena
Maria Magdalena5 ani în urmă
În acest local românii nu sunt primiți bine, sunt doar 2 meniuri unul în română unul în ungurește sunt niște puștoaice care nu ştiu nimic,servirea a fost groaznică ,ospătarele
zici că erau drogate şi cred că mai mult de (18-20)de ani nu cred că aveau, a fost groaznică experiență. Ne-au tratat ca pe niște fraiere românce, rușine pentru ura pe care voi ne-o purtați noua romanilor
Daniela Horga
Daniela Horga6 ani în urmă
Servirea si cafeaua ireprosabile !!
felicitari
Toni Chirila (Gaftonic)
Toni Chirila (Gaftonic)6 ani în urmă
Un loc pentru cei ce apreciază cafeaua în toate felurile ei. Atmosferă plăcută. Personalul aproape amabil. Probabil se pricep la prepararea produselor din portofoliu dar pentru fidelizare ( esențială în acest tip de business ) este nevoie de mai mult, când vine vorba de interacțiunea cu clienții.
Anca Popa
Anca Popa2 ani în urmă
Am revenit aici după un an. Cafeaua este aceeași: MINUNATA! Dar... lipsesc meniurile tip cărticică, de adus la mese. Era muuuult mai bine cu ele, vedeai altfel ce alegi. Lipseste di înghețata.
Mi s-au solicitat numele si numarul de telefon. Întrebați mai întâi motivul. Domnisoara care ne-a servit s-a apărat, spunând că aceea este regula. Incorect, este o încălcare a drepturilor. Asa ca... Nu faceti ca mine sa furnizați informația înainte de a afla motivul!
Locații recomandate