/Iasi/Agent de catering

Bizantiq

Şoseaua Rediu nr. 19, Iași 707410, România

Bizantiq
Agent de catering
4.4
596 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GHJ+99 Iași, România
+40 747 022 600
bizantiq.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Andreea Matei
Andreea Matei2 ani în urmă
Am comandat de la ei meniul zilei si am primit o cantitate infima de mancare, venita odata cu scumpirea pretului. Meniul continea 2 degete de cirba pe fundul caserolei, iar la felul 2 o lingura de piure, 5 feliute de castraveti si 2 piftele de dimensiuni normale.
Bataie de joc. Pretul unui meniu este de 26 lei.
Popaflorin1979@gmail.com Florin
[email protected] Florin2 ani în urmă
Nu recomand aceasta locație...mâncare slabă și prost gătită...servirea lasa f mult de dorit...De evitat cu siguranță pentru orice fel de eveniment ...sunt in oras locații cu mâncare mult mai buna calitativ....
Cosmin ong
Cosmin ong2 ani în urmă
Printre cele mai bune mancaruri din oras !
Si la meniul zilei ffb
Terasa avea o vedere frumoasa pana sa apara blocuri peste tot
Ivona Ciobotaru
Ivona Ciobotaru2 ani în urmă
Citesc reviewuri si ma minunez. Cum pot unii critica iarba tesita de la gradina de vara care din punctul meu de vedere arata foarte frumos ( daca ar sti ce inseamna cata munca trebuie ca sa ingrijesti o gradina nu ar mai vorbi doar ca sa scrie de rau), blocurile din jur( restaurantul nu e de vina pt ce se intampla in jur), masina restaurantului care merge cu viteza( pe bune??? Asta e o recenzie legata de restaurant???).
Nunta am facut-o aici acum 7 ani si am inchiriat sala cand era cladirea la rosu si nu ne-au dezamagit absolut deloc. Cumatria dupa 5 ani a fost organizata de nota 10. O seara in oras la Bizantiq e binevenita oricand. Nu poti avea pretentii absurde, mici greseli se mai fac dar oamenii educati isi spun off-ul pe loc.
Recomand cu drag acest loc! Personalul care organizeaza evenimente este de nota 10, amabilitate peste limite!!!!
Bogdan B
Bogdan B2 ani în urmă
Locatie cocheta, personal amabil si atent!
Am iesit intr-o seara la terasa de vara de la Bizantiq fiind ziua copilului unei prietene venita in vizita la Iasi. Am mers cu un mic tort si nu stiam daca se poate sau nu sa ne primeasca cu el. Cand am intrat ospatarul ne-a luat tortul tacit din mana, fara nici un comentariu ca si cum ne-am fi vorbit dinainte si cand am terminat se servita masa ne-a adus tortul cu artificii din partea casei, din nou...fara sa fi cerut noi nimic. Un gest foarte frumos!
Giorginel Alexandru Arapașu
Giorginel Alexandru Arapașu2 ani în urmă
Foarte frumoasă terasa din spate, mai ales pentru familiile cu copii: au mult loc cu iarbă pe unde sa alerge, spațiu de joacă, 2 trambuline și căsuța de plastic. Mâncarea este buna, și ospatarii bine pregătiți.
Alina AnDru
Alina AnDru2 ani în urmă
Necomestibil
Am comandat risotto cu hribi si nu am putut manca. Era ingrozitor de sarat. Aduși in niste caserole de praznic. Papanasii erau cruzi si smantana branzita. Quesadilla era la fel de sarata ca mina de sare din Turda.

Tind sa cred ca pun atata sare cand mancarea se altereaza pentru a o servi mai departe. EVITATI!
Tudor Stefurac
Tudor Stefurac2 ani în urmă
Calitate, Profesionalism, Adaptare după cerințele clientului. Mâncarea Foarteee bună!!!
Locații recomandate