/Galati/Agent de catering

Restaurant Gaffino Galati

Galați, România

Restaurant Gaffino Galati
Agent de catering
4.7
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GJ+HF Galați, România
+40 770 630 237
restaurant-gaffino-galati.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gio Gio
Gio Gio2 ani în urmă
Super, porții generoase,servire impecabilă, felicitări 🥂
Denisa Mereuta
Denisa Mereuta2 ani în urmă
Super delicios,foarte rapizi cu livrarea,mancare de nota 100🥰🥰🥰🥰,desertul romanesc extraordinar de bun❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mihaela Nastase
Mihaela Nastase2 ani în urmă
Nu intelegeam de ce toate mesele erau rezervate cand am ajuns, dar ne-am lamurit imediat. Personalul amabil ne-a gasit repede o masa si am comandat din specialitatile casei. Niciunde nu am primit asa portii. Mult si gustos. Nota 10 si pentru mancare si pentru personal.
Nicolai Mimi
Nicolai Mimi2 ani în urmă
Service ok, mâncarea foarte bună, locație adecvată.
Tudor Ghioc
Tudor Ghioc2 ani în urmă
Un bar/terasa care mi-a plăcut. A fost un pic cam greu de găsit fiin situata un pic mai la dos sa zic asa. Destul de aglomerata. Mâncare a fost chiar interesanta și gustoasa. Preturile sunt ok și porțiile mari chiar și pt cei flamanzi 😁 Cu siguranță tot aici o sa ma opresc când voi trece următoarea data prin Galați. Recomand!
Sonyalex
Sonyalex2 ani în urmă
Acest restaurant este unul dintre cele mai bune din galati , daca iti este foarte foame aici iti recomand sa te duci sa mananci. Preturile in raport cu cantitatea mancarii si calitatea sunt mult decat bune, portiile mari si generoase sunt mereu foarte bine pregatite. Recomand acest restaurant si pentru comenzile la domiciliu!
Oana Navalici
Oana Navalici2 ani în urmă
Nu as da nicio stea dacă s ar putea. Cea mai rea experienta posibila. Nici la o bodega nu e asa si se numesc restaurant. Comanda a venit dupa o ora de asteptare. Am comandat o supa crema si un platou cu curcan. Orezul era rece și nu era nici pe departe ca in poza iar sosul acru. Supa era extraordinar de fierbinte și nu putea fi mâncata și am cerut sa fie data la pachet, in bol era foarte consistentă și când am ajuns acasa și am văzut ca ce mi au pus ei era doar o zeama îndoită cu apa.
Nerușinare totala!
Deli Ivanov Gherghina
Deli Ivanov Gherghina2 ani în urmă
Am servit masa de multe ori la Gaffino și mâncarea ers f buna dar a m făcut comanda și am fost dezamăgită, sub orice critica ,nu s a putut manca așa că am aruncat o. Păcat că își strica imaginea !
Locații recomandate