/Constanta/Agent de catering

New Gourmet

Bulevardul Tomis 94, Constanța 900669, România

New Gourmet
Agent de catering
4.4
223 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MH2+V8 Constanța, România
+40 763 906 030
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laurentiu Flavius Baicea
Laurentiu Flavius Baicea4 ani în urmă
Am facut comanda acasa, mancarea ok precum gust, dar: nu am comandat limba cu praz cum se vede pe bon ( am comandat salata greceasca) o mica mare diferenta intre salata si limba cu praz si la bani, cartofii au fost calzi, nu am comandat sniter de pui- mi-au pus pe bon piept de pui la gratar (putin mai scump), varza calita a fost ok, ciorba de pui cu galuste una avea galuste cealalta avea umbra de galuste. am sunat sa lamuresc situatia mi s-a spus ca salata greceasca si limba cu praz este la acelasi pret (ceea ce nu este adeavarat), deci nu agresit nimeni cu nimic. Per general am fost foarte dezamagit de serviciile New Gourmet
Madalina Cirlan
Madalina Cirlan4 ani în urmă
Mâncare foarte gustoasă si variată! Încercați supele si ciorbele lor si bineînțeles nu plecați de acolo fără o felie de cheesecake!
Anca M.
Anca M.4 ani în urmă
Mancare buna, personal serviabil, se misca repede cu preluarea si indeplinirea comenzilor, un pic cam scumpa mancarea daca nu alegi varianta "meniu". Per total, ma scoate din criza atunci cand vreau sa iau un pranz rapid si variat.
? A admin nu
? A admin nu4 ani în urmă
Mancare proaspătă si foarte gustoasă. Prăjiturile vis. De fapt este mancare de hotel de 4 stele la impinge tava. Felicitări bucătarilor. Personal amabil. Dupa 18.00 ai totul la jumătate de preț. Bravo.
Alexandru Valentin Cîrstea
Alexandru Valentin Cîrstea5 ani în urmă
Mâncare bună, dar din păcate este foarte cald și aglomerat. Preturile sunt foarte mult ridicate, meniul fiind singurul cu adevărat accesibil.
Am dat cu greu 4 stele și asta doar pentru că mâncarea este extrem de gustoasă.
Chef De Ducă !
Chef De Ducă !5 ani în urmă
Calitate - pret OK. Mancarea buna, gustoasa. Dar......la delivery uita mai mereu sa puna cate ceva.....trebuie sa revin cu telefon sa primesc ce am comandat. Am comandat de vreo 3 ori supa crema si mereu au uitat crutoanele. A trebuit sa astept 10 minute sa revina cu acestea.
Zinueta Nagy
Zinueta Nagy5 ani în urmă
Mancare excelent gatita. Preturile absolut civilizate. Nu le-am dat ultima stea pentru ca oferta era limitata, poate pentru ca momentul ales pentru servirea mesei era destul de aproape de inchidere
Adorian Tarla
Adorian Tarla2 ani în urmă
Ne-a întâmpinat o doamnă foarte amabilă și răbdătoare! Pentru noi a fost foarte bună mâncarea aleasă și atmosfera relaxată. Recomand! Ca minus, toaleta este în altă parte, cam neîngrijită fiind la comun cu alte magazine.
Locații recomandate