/Buzau/Agent de catering

Restaurant Pik-Nik

Strada Victoriei nr. 7, Buzău 120209, România

Restaurant Pik-Nik
Agent de catering
4.3
377 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RXH+M4 Buzău, România
+40 238 711 510
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 7–23
Duminică: 7–23
Scrie o recenzie
Alin Radulescu
Alin Radulescu4 ani în urmă
Nu recomand acest local pentru un eveniment important. Noua ne-au stricat botezul copilului. Nu au habar sa servească. Nu au servit suc și apa invitaților. Am plătit 30 de lei de persoana pentru suc, apa și cafea. La ora 23 când le-am zis ca nu au adus cafea, au zis ca fac cafea doar la cerere. Plătești un lucru și ți-l dau doar la cerere?
Pe lângă asta, am cumpărat cu un kg mai mult tort(adică o rulada de 1kg) pentru a doua zi. Când am spus ca ar mai trebui sa mai fie tort, au zis ca nu mai au nimic, și dădeau vina unii pe alții.
Pentru cine vrea sa aibă o petrecere nereușită, va recomand acest restaurant. E locul potrivit unde sa te umpli de nervi și sa strice bunăstarea invitaților
Florin Stanciu
Florin Stanciu4 ani în urmă
Locatie frumoasa, spatiu pentru fumatori realizat special, terasa, meniu diversificat cu produse excelente dar si cu preturi pe masura. Este un restaurant vegan friendly, avand meniu cu preparate de post separat de meniul clasic sineste destul de diversificat. Meniul zilei este diversificat cu posibilitatea de a-ti alege tipul de fel principal si fel2, inclusiv vegan (de post)
Marin Preda
Marin Preda4 ani în urmă
E primul review din viața mea, și am destui ani. Am plecat din restaurantul acesta atât de nemulțumit, încât era musai să scriu.
Restaurantul nu arată rău. Serviciile, însă, lasă de dorit. Deși nu era aglomerat, mâncarea a întârziat foarte mult (asta după ce am schimbat comanda inițială, ospătarul venind după 15 min. și zicând că nu aveau ce comandasem). Am comandat ceafă de porc, dar în farfurie era un cotlet uscat iască. I-am arătat ospătarului și-a zis că întreabă la bucătărie. Când a debarasat, mi-a dat răspunsul: managerul i-a zis că atunci când fac aprovizionarea, se întâmplă ca la capete (???) să fie mușchi. Evident nu am înțeles nimic. Mă gândesc că dacă ceream pulpe de pui, ar fi putut veni cu tot cu gheare, fiindcă așa le dă furnizorul. Cireașa de pe tort a fost nota de plată: deși o limonadă (500 ml) nu e chiar ieftină (12 lei), am găsit pe notă mierea separat, un leu. Apa din limonadă nu a fost adusă îmbuteliată la masă, asa cum se procedează la alte restaurante. Am plătit 13 lei pe 500 ml apă de la robinet, cu două semințe de lămâie (altă urmă de lămâie nu era) și o lingură de miere.
Clar, nu voi mai călca pe acolo!
Romulus Oprica
Romulus Oprica4 ani în urmă
Ne oprim aici de cate ori trecem prin Buzau. Au cea mai buna pastrama de oaie si cele mai bune rondele de oaie, tinute in bait si servite cu multa amabilitate. Terasa este superba vara.
Baia e foarte curata.
Dorin Marinescu
Dorin Marinescu4 ani în urmă
Am ajuns la ora 18,30. Tot salonul a fost al nostru (doua persoane). Personalul amabil, mâncare bună (nu am putut termina porțiile), băutură bună.
Alina Arion
Alina Arion4 ani în urmă
Ne ducem des si vedem ca foarte multe familii frecventează acest restaurant, cred ca ar trebui totusi sa faca un spațiu si pentru copii având în vedere acest aspect...câteva jucării, o masuta, scaunele...culori, etc. Deserturile nu sunt ok
Gageanu Adrian
Gageanu Adrian5 ani în urmă
O locație excelenta. Un bucătar foarte bun și un personal drăguț.
Dorin Rosculete
Dorin Rosculete6 ani în urmă
Locatie linistita, bucatarie buna, dar comunicare slaba client - chelner - bucatarie. Desi chelnerul repeta comanda, iti aduce altceva. De exemplu am comandat rondele de
berbecut cu legume la gratar si 2 mici. Evident garnitura o doream la rondele nu la mici. Am primit invers.
Locații recomandate