/Buzau/Agent de catering

Pizzeria Toscana

Strada Alexandru Marghiloman 86, Buzău, România

Pizzeria Toscana
Agent de catering
4.5
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R2J+RR Buzău, România
+40 720 885 585
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Lucian C.
Lucian C.2 ani în urmă
Timp de livrare ok (via Glovo).
Pizza: un plus pentru blat. In rest numai minusuri: foarte mica comparativ cu concurenta la acelasi pret; topping saracacios avand in vedere tipul de pizza solicitat - cateva rondele de masline, cateva felii de salam, ciuperci si un tip de mozarella cel putin nepotrivita.
Clatite: putin crude si fara nimic deosebit, mai bine le faceam acasa.
Acord 2 stele pentru ca mancarurile din alte categorii pe care le-am incercat cu alte ocazii au fost ok si sa spunem ca au compensat. Altfel, pentru Pizza & Desert nu acordam nicio stea.
Ramona Scarlat
Ramona Scarlat2 ani în urmă
Au pizza super bună dar shaorma lasă de dorit cea mai acră și cea mai nereușită shaorma care am mâncat vreodată
Wedding Studio Dan Popescu
Wedding Studio Dan Popescu2 ani în urmă
Foarte buna mâncarea.
Recomand
Mihai Ipate
Mihai Ipate2 ani în urmă
Pizza foarte buna facuta pe vatra,cu lemne..
Radu Clinciu
Radu Clinciu4 ani în urmă
Mi-a placut! Dupa o experienta mai putin placuta intr-o alta pizzerie mi s-a recomandat sa incerc si pizza de la Toscana. Am fost aseara pe la ora noua. Am luat pentru acasa pizza TOSCANA si MARGHERITA. Am asteptat inauntru la o masa. Le-am primit cam in 15 minute, relativ repede in comparatie cu alte pizzerii.

Cand am ajuns acasa inca erau calde, numai bune de mancat. Nu am platit cutiile cum mi s-a intamplat in alta parte. Pizza a fost foarte buna. Eu am mancat TOSCANA. M-a impresionat blatul, cu adevarat un gust de vatra. Faptul ca a avut usturoi pentru mine a fost ceva inedit. Nu mai mancasem pizza cu usturoi inainte. Salamul este intradevar picant. Am inteles ca si MARGHERITA a fost buna; au mancat copii.

Un minus ar fi ca bazaie mustele inauntru. Ar fi bun un aparat cu ultraviolete anti muste. Faptul ca inauntru sunt muste nu prea e bine.
RZV si gata
RZV si gata2 ani în urmă
Nu am nimic de comentat cu gustul preparatelor.. problema este la livrare deoarece asteptand 2 ore si jumatate iti pierzi pofta de mancare. Nu recomand aceasta pizzerie pentru livrare
Ana Maria Cantaragiu
Ana Maria Cantaragiu2 ani în urmă
era sa moara verișoara mea care e gravida ca am așteptat 2 ore sa vina o pizza care nici nu era bună și era și rece va recomand j pizza sau oricare alta pizzerie din buzau.
Daniel Ionel
Daniel Ionel2 ani în urmă
Timpul de așteptare foarte lung , nu mi se pare normal sa aștept o ora pentru o pizza . Personalul foarte slab pregatit !
Locații recomandate