/Bucuresti/Agent de catering

Elegant Catering

Elegant Catering
Agent de catering
4.8
79 recenzii
8 comentarii
+40 729 005 858
elegantcatering.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Jana Polmolea
Jana Polmolea2 ani în urmă
Servicii impecabile, preparate apreciate de catre invitati.
Puteti apela cu incredere.
Cristi macario
Cristi macario2 ani în urmă
Am avut de organizat un mic eveniment privat in data de 12 oct 2021 și am găsit pur și simplu pe Facebook pagina celor de la Elegant Catering. I-am contactat, mi-au oferit toate detaliile despre platourile dorite, mi-au recomandat o anumita cantitate care s-a dovedit corecta. Eu alegand sa comand mai mult, mi-a rămas aproape jumătate din cantitate. ASPECTUL, CALITATEA PRODUSELOR, SUPORTUL DE PLATOURI, LIVRAREA LA TIMP, REACTIILE INVITATILOR au alcătuit tabloul unui eveniment reusit.
Georgiana Ignat
Georgiana Ignat2 ani în urmă
Recomand! Comunicare excelentă, livrare punctuală ( în condițiile unui trafic de coșmar, într-o vineri după-amiază, și-au luat marja necesară și au ajuns chiar cu 10 minute mai devreme). Preparate deosebite, aspectuoase și, cel mai important, foarte gustoase.
Allexa5
Allexa52 ani în urmă
Recomand cu incredere!! Am avut 2 comenzi pentru 2 locatii diferite si totul a fost aranjat la timpul stabilit si asa cum am cerut. Mancarea foarte buna si oameni foarte intelegatori si dornici sa ajute si sa iasa totul bine!
River Development
River Development6 ani în urmă
Un furnizor de incredere, foarte prompt (intr-o singura zi am rezolvat meniul, contractul si factura de avans :)) Organizare foarte buna la fata locului in functie de locatie, cu vesela de rezerva, toate produsele proaspete, calde, servire impecabila. Am avut impresia ca suntem pe mainile profesionistilor. Recomandam cu drag atat pentru evenimente corporate cat si pentru petreceri private, aniversare.
Tatiana Toma
Tatiana Toma2 ani în urmă
Daca vrei sa iei o pauza de la gatit, cauta Elegant Catering. Daca vrei sa-i faci o bucurie mamei de 8 Martie, comanda de la Elegant Catering. Daca vrei sa ai un Paste cu delicii pe masa, cauta Elegant Catering. Un 1 Mai cu bucatele preferate ale prietenilor >Elegant Catering. Daca vrei sa ai parte de o zi a indragostitilor memorabila, deoarece dragostea trece prin stomac cauta Elegant Catering :). Daca vrei sa ai o aniversare speciala, ghici care este solutia :) > Elegant Catering. Lista ar putea continua... ii recomand cu caldura.
Iulia Ilie
Iulia Ilie2 ani în urmă
Mancarea este foarte buna si preturile sunt avantajoase! Serviciu clienti exceptional, nu au intarziat niciodata cu livrarea! Eclerele sunt super bune si ne bucuram mereu cand peimim cate o portie gratuita de clatite la comenzi cu valori mari. Mentionez ca experienta mea se raporteaza la siteul de livrare mancare la oala meniu familie nu la serviciile mari de catering.
Loco coco
Loco coco2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Elegant Catering atat pentru evenimente corporate cat si pentru evenimente private restranse. De fiecare data au dat dovada de profesionalism si receptivitate la necesitatile clientului, toate produsele au fost proaspete, de calitate si gustoase.
Ma bazez pe ei de fiecare data pentru ca stiu ca sunt foarte seriosi iar raportul calitate-pret este excelent.
Multumesc Elegant Carering!
Locații recomandate