/Bucuresti/Agent de catering

Gala Catering

Str, Strada Locotenent Baican Ionescu 21, București 021834, România

Gala Catering
Agent de catering
4.6
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RQ+5H București, România
+40 21 252 7579
galacatering.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Alexandru Gibu
Alexandru Gibu2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea. Sunt niște oameni de excepție, profesionaliști, cu care se poate comunica orice nelămurire/problema și împreuna se poate ajunge la o soluție. Mâncarea și servirea ireproșabila. Personalul se adaptează la orice situație și la persoanele pe care le deservesc, astfel încât invitații sa se poată bucura de produsele primite (mâncarea se servește doar când invitatul este la masa- pentru ca acesta sa beneficieze de ea in cele mai bune condiții). Sunt foarte discreți, chiar nu trebuie sa te mai preocupi tu de absolut nimic pe durata evenimentului, exista o persoana responsabila cu supravegherea personalului și buna funcționare a evenimentului (in cazul meu a fost dl. George- căruia ii mulțumesc încă o data pentru managementul exemplar). Pentru cei care cred ca prețurile sunt prea mari, nu cred ca știu despre ce vorbesc vis-a-vis de calitatea serviciilor oferite. Își merita banii cu vârf și îndesat! Felicitări Gala Catering!
Monica Jalba
Monica Jalba4 ani în urmă
5 stele este prea puțin pentru a defini profesionalismul Galei Catering. Mâncarea este excepțională, de la gust deosebit, pana la plating extraordinar. Servirea și implicarea ospatarilor este la cote maxime, și mi-au demostrat ca DA, se poate și in România. Nu am avut minima grija la nunta noastră, primind doar cuvinte de lauda la adresa lor din partea invitaților noștri. Implicare și atenție mai mare pentru invitați din partea ospatarilor nu am mai văzut, și pot sa zic asta cu mâna pe inima, nicăieri. Pe la toate evenimentele și nunțile la care am fost pana acum, toți ospătarii așteptau atenții din partea invitaților ca, la rândul lor, ei sa fie atenți ce și când trebuie la masa, aspect care nu este plăcut deloc, mai ales in condițiile in care primesc 10% taxa de serviciu la final. Aici nu a fost cazul sub nicio forma. Ospătarii au avut o servire ireproșabila.
Felicitări, Gala Catering! Și mulțumim din suflet pentru ca ne-ați ajutat sa avem un eveniment de 5 stele. Va recomand cu caldura! ❤️
P.S: rata confiata este CRIMINALA! 😁
COTEA RAZVAN
COTEA RAZVAN4 ani în urmă
Mancare de cea mai buna calitate , personal profesionist si preturi fara concurenta!!
Mariana Ionita
Mariana Ionita4 ani în urmă
Serviciu excelent
Florin Udrea
Florin Udrea4 ani în urmă
profesionisti !
Florin jercan
Florin jercan5 ani în urmă
Mancare de cea mai buna calitate , personal profesionist si preturi decente. Angajatii au experienta vasta si vin mereu cu rezolvari inteligente la orice problema (legata de catering) care poate sa apara in timpul evenimentului tau.
Au prezenta de spirit si preintampina aparitia problemelor in timpul evenimentului .
Modelul lor de afacere este axat pe satisfacerea clientilor si nu pe profit cu orice pret.
Daca ii angajezi pe ei poti sa uiti de problema catering ului.....vor face ei totul ca sa iasa perfect!
Xcip A
Xcip A5 ani în urmă
Ireprosabili din absolut toate punctele de vedere!
Denisa Enache
Denisa Enache2 ani în urmă
Groaznic
Locații recomandate