/Brasov/Agent de catering

T-CATERING

T-CATERING
Agent de catering
5
12 recenzii
8 comentarii
+40 721 245 196
t-catering.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana-Nicoleta Marin
Georgiana-Nicoleta Marin2 ani în urmă
Oana Ungureanu
Oana Ungureanu2 ani în urmă
Super! Au răspuns rapid și au fost de ajutor, au oferit un meniu cum am dorit și orice altceva am mai cerut, iar la fața locului au fost super eficienți și interesați de satisfacția noastră. Iar mâncarea a fost super bună și frumos aranjată!
Sabina Butunoiu
Sabina Butunoiu2 ani în urmă
Mulțumim pentru atmosfera creată. Copii s-au simțit foarte bine și au fost prinși în jocurile propuse și au savurat fiecare moment. A fost cea mai bună alegere să apelăm la serviciile Dvs, iar Cosmin a fost implicat.
Recomand serviciile Dvs oricui este in Căutare de seriozitate și servicii de calitate.
Denisa Nicoleta Nedelcu
Denisa Nicoleta Nedelcu2 ani în urmă
Mancare excelenta, gustoasa si aspectuoasa. Serviciile calitative si ofertele atractive m-au convins sa apelez si cu alte ocazii, pentru alte evenimente, fara ezitare. Oamenii sunt foarte deschisi si flexibili in ceea ce priveste nevoile clientilor.
Lore Proti
Lore Proti2 ani în urmă
Oameni profesioniști care au răspuns prompt solicitării mele pe ultima suta de metri, m-au ajutat cu recomandări de meniuri iar mancarea a fost foarte bună si de calitate. Recomand! Mulțumesc
Carmen Muntean
Carmen Muntean2 ani în urmă
Placut impresionata de colaborare! Mancare foarte buna , din belsug, pret bun, atenti la detalii! Cu siguranta voi reveni cu comenzi!Va multumesc mult !
Bando
Bando2 ani în urmă
Mancare excelenta si servicii de nota 10! Personalul foarte prietenos si serios.Recomand!
Florin
Florin2 ani în urmă
Restaurant de 5 stele la tine acasă. Mâncarea este proaspătă, foarte gustoasă și vine într-o prezentare deosebită. Relația cu proprietarii firmei, atât telefonic cât și prin e-mail, este axată pe satisfacerea clientului, deschisă la nevoile acestuia. Încântător și încurajator e faptul că există astfel de oameni în industria HORECA de la noi. ZIcala, "La pomu' lăudat, să nu te duci cu sacu' ", nu se aplică aici, pentru că și eu am să le dau 5 stele (maxim pe Google, chiar dacă nota 10 cu felicitări e mai aproape de adevăr). Desigur, voi reveni cu proxima ocazie.
Locații recomandate